Învață să iubești, dar mai ales... să TE iubesti. Să te prețuiesti pe tine, în primul rînd! Învață să ai încredere în tine însuți. Hei, fruntea sus, altfel starea ta dezolantă se va transmite si celor apropiati tie și îi vei îndepărta pe toti, unul câte unul.
A! Privind melodia...să înteleg că o fată poartă vina?
Învață să ai încredere în tine, învață să fii un om puternic, lipsit de complexe. Incepe prin a-ti schimba stilul vestimentar, atitudinea, transformă-te dintr-un om nesigur intr-unul ambițios, cu idealuri înalte și frumoase, propuneți să țintești cât mai sus. Încrederea în forțele proprii este TOTUL.
Mersi de sfat, însă va fi cam greu să cred în mine deoarece știu prea bine ce nu pot și nu pot multe lucruri.
Le iei pe rând, nimeni nu se naste învățat, fiindcă oricât ar învăța un om nu poate fi perfect în toate. Lacune tot vor exista, într-un anumit domeniu ori intr-un colț de suflet. Toți ne confruntăm cu incertitudini, cu complexe, important e să le depășim ori să le privim cu indiferență. Va veni si momentul în care te vei bucura de succesul tău. Răbdare!
Da, răbdarea este una dintre cele mai importante virtuți, și nu știu dacă o am sau nu. Stau și mă gândesc uneori ce înseamnă și viața deoarece prea multe gânduri îmi străbat mintea.
http://www.youtuberepeater.com/watch?v=1yw1Tgj9-VU
Nu sunt sigur dacă aș minți sau nu dacă răspunsul ar fi da sau dacă ar fi nu. În legătură cu melodia, mie astea îmi plac: mai romantice, unele mai triste, altele mai vesele, după starea mea de spirit, cea sufletească. Drăguț din partea ta să te gândești la ce sau cine e de vină pentru starea asta. În inima mea parcă nu mai pot identifica sentimentul de iubire adevărată pe care l-aș putea purta asupra unei fete, pur și simplu, dacă tot ai zis de iubire, îmi dau seama că nici nu știu dacă iubesc, când iubesc, mi-e greu și să definesc sentimentul de iubire. În plus, de ce ar fi vina unei fete dacă iubirea ce i-aș purta-o ar părea oarecum imposibilă. O fată nu ar fi vinovată pentru modul cum m-ar face să mă simt ci doar eu aș fi de vină pentru tot, motivul ar fi și că nu aș ști s-o prețuiesc cum se cuvine sau cum merită ea mai bine zis. Dacă vrei să te raportezi la melodie, atunci aș putea spune, oarecum, că aceasta m-ar caracteriza http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME
sau asta http://www.youtube.com/watch?v=8FbF18hDosw. Pot zice că iubesc o poveste, un basm, o iubire 100% imposibilă. Da, ai dreptate cu starea dezolantă, nu aș mai suporta să știu că am mai pierdut o persoană specială din viața mea din simplul motiv că starea mea de spirit "m-a trădat".
Îți mulțumesc încă o dată pentru sfaturi, voi încerca să le urmez deoarece câteodată simt că nu mai rezist.
Thanks for everything!;)
Învață să iubești, dar mai ales... să TE iubesti. Să te prețuiesti pe tine, în primul rînd! Învață să ai încredere în tine însuți. Hei, fruntea sus, altfel starea ta dezolantă se va transmite si celor apropiati tie și îi vei îndepărta pe toti, unul câte unul.
A! Privind melodia...să înteleg că o fată poartă vina?
Renunta la asta.o sa ajungi intr-o mica-mare depresie fara sa iti dai seama, daca nu ai facut-o deja.Iti spun din propria experienta..De cand am inceput sa fiu nepasator fata de "prieteni"asa zisii "prieteni"ma simt mai bine.Nu am scapat total de "micuta depresie"prin care trec, dar e mult mai bine.Si daca te referi cand spui"complexul de inferioritate"la smecherasi, crede-ma, oameni mai retardati mintal ca ei nu sunt.Cum sa spui "inferioritate"in fata unor oameni incapabili? Poate superioritate.
Keep you head up.
Păi nu cred că mai am în ce depresie să mai ajung, fiindcă s-a dezvoltat cam mult, poate prea mult, după părerea mea, încât mă cred inferior în fața multor oameni, însă nu și superior. Apropo, nu pot fi deloc nepăsător față de ce mi se întâmplă sau s-a întâmplat până acum și de ce văd în jur. Tu cum ai scăpat de depresie? Doar așa, că ai fost mai nepăsător în fața așa zișilor tăi "prieteni" după cum și precizezi?
Am zis.Total nu.Din ce simptome, din ce am citit pe net, trec printr-o micuta depresie. Faza cu"prietenii"m-a linistit putin.Pentru ca oricum simt omul fals de la kilometrii.
De depresie scapi simplu! Prin a face ce iti place.Nepasator? Nu poti fi normal!; cu ce ti se intampla.Tocmai de aceea trebuie sa iei atitudine sa faci ceva cu viata ta.Nimeni nu ramane singur pe lume, stai linistit.Superior? Trebuie sa te mai simti si asa.Cu persoanele pe care simti ca nu te agreeaza.Normal,doar daca ai cu ce sa fi superior.(si aici am spus:printr-un lucru care iti place). Poti ajunge sa fi mai bun ca majoritatea incapabililor de azi.(ma refer la pustanii de 14-18 ani).
Îți datorez o fundă, amice!
Admirandu-te pe tine insuti.
Daca tu vei invata sa te iubesti si sa te respecti pe tine ca persoana, sa te intelegi cu defectele tale, atunci si ceilalti te vor placea si numai va fi nevoie sa lasi capul jos.Fii un pic mai indiferent.Indiferenta doare cel mai mult si nepasarea.
Indiferența mă omoară pe mine, chiar dacă îi poate durea pe alții sau mă poate ajuta să nu mă mai cred inferior în fața tuturor.
Bună seara Danny!
Prima condiţie de care trebuie să ţi cont este încrderea în tine. Asta ţine de personalitatea ta.TREBUIE să-ţi impui că POŢI, că ŞTI, că TE RESPECŢI pe tine şi principiile tale. Lumea din jurul tău nu trebuie să te înfluenţeze în mod negativ. Nu te judeca raportat la atitudinea şi potenţialul altora. Fiecare din noi suntem speciali în felul nostru şi cu o menire proprie pe acest pământ, în această călătorie prin viaţă. TU nu eşti nici pe departe inferior altora. Aşa că acest complex trebuie să dispară din mintea fiecărui individ, în special din mintea ta - tu eşti subiectul.
Reţeta pentru tratarea complexului de inferioritate doar tu ti-o prepari, cu puterea minţii, cu dorinţa de-a evolua, cu ochii către aspiraţiile tale. Important este ceea ce-ţi doreşti.
A doua condiţie pentru a doborâ acest complex este SPAŢIUL DESCHIS - comunicarea cu exteriorul prin viu grai, privindu-ţi semenii drept în ochi, strângănd mâna prietenilor cu fermitate şi având opinii. Mediul virtual este şi el bun dar nu în exces. Izolându-te în faţa ecranului şi căutând cu disperare răspuns la frământările tale te va afunda şi mai tare în starea ta de anxietate.
Danny, sper din tot sufletul să ţi cont de ceea ce ţi-am scris.
Cu drag.
Da, cu siguranță m-ar ajuta mult să fac acest două lucruri, însă abia pot să-mi impun prima condiție, ce să mai vorbesc despre ce-a de-a doua. Vă mulțumesc mult pentru sfat, sper că îl voi putea urma în totalitate în scurt timp deoarece dorința aceasta o am cu îndârjire, nu prea mai am timp de pierdut fiindcă am pierdut deja enorm doar analizând problema, timp irecuperabil. Am să încerc!