Avand in vedere ca in viata te vei confrunta cu diferite tradari in permanenta, ori de la unu ori de la altu, nu m-ar mira chiar daca m-ar durea as lua-o in ras, si mi-as vedea de viata in continuare.
Simplu, le-aş spune/i-aş spune : ' Du-te cu tot cu cine vrei şi pa. Nu mai exişti pentru mine, eşti un 0. ' şi cu singuranţă tot la mine se va întoarce, dar va fi prea târziu.
Depinde sunt diferite cazuri si diferite tipuri de tradari. De orice fel de tradare ar fi vorba intotdeauna iti va lasa un gust amar, o parere de rau, o dezamagire, o durere interioara, o inima franta, etc. Oricum ar fi intotdeauna trebuie sa fi direct si sa zici in fata ceea ce ai de spus aceleia sau aceluia care te-a tradat. Spune-i cu aceeasi durere pe care ea/el ti-a creat-o tie, atingandu-l/atingand-o unde il/o doare mai tare dar, fara sa uiti: cu fruntea sus si trecand mai departe.
I-am spus in fata asta.Relatia de prietenie s-a racit si toti au crezut ca este vina mea si ca eu sunt aia care strica totul pana ce si-au dat seama si ei dupa cateva luni adevarul dureros.Si eu vorbesc de o tradare fata de toti, una care nu stii cum sa reactionez, nici macar adultii n-au stiut cum sa reactioneze.(eee acum tot eu sunt aia care distruge totul sau aia care le-a deschis ochii?)