Nicio reactie. Prefer sa vad doi gay sarutandu-se decat alte lucruri pe care le vad mai mereu pe strazi.
Sunt contra relatiilor in care partenerii sunt de acelasi sex. Nu as reactiona in niciun fel, chiar daca in subconstientul meu mi-ar veni greata, oricum deseori vad lesbiene asa ca mi-e tot una.
Probabil as vomita. dar daca as vedea 2 lesbiene... nu cred ca as avea aceisai reactie
Ai grija cu scrisul totusi "ati" nu se scrie cu cratima! Cat despre gay... daca am o mitraliera descarc tot incarcatorul in ei! Daca, dar nu am!
Asta e o gandire aiurea care o auzi doar in Romania! In afara daca vezi un cuplu de acelasi sex e ceva normal.
M-as face ca nu vad. Ma scutesc de o senzatie de greata...nu ca m-ar deranja in mod deosebit ca ei sunt gay ci sa se afiseaza ostentativ.
Sincer? Poate pentru multi de aici raspunsul meu va parea putin deplasat si sunt sigura ca vor fi multe critici, insa viata m-a invatat sa ma comport si altfel, decat sa resping, sa critic sau sa reprosez cuiva anumite lucruri, mai ales in situatia in care o persoana draga, care se confrunta cu homosexualitatea si care este o mare problema.
Gabitsaaa întreabă:
ThatWeirdFuck întreabă: