| andreiiiii1998 a întrebat:

Cum abordez o fata cu care nu am mai vorbit pe facebook?
Altceva in afara de banalul 'buna, ce faci?'
Vreau exemple daca se poate
P.S. : E o fata draguta si nu am interactionat pana acum cu ea in nici un fel (nici in realitate)
Daca are ceva importanta, ea are 15 ani, iar eu 17
Multumesc

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Da ce-are "Bună, ce faci?".
Are 15 ani, nu trebuie să te chinui să scoți nu știu ce replică inteligentă.

Uită-te pe aici, dacă evident, te gândești totuși să vorbești cu ea în realitate.
http://www.tpu.ro/......riti-daca/

Dacă ai chef de 5 luni de cunoscut pe facebook + 3 luni în care va vedeti de 3 ori la un suc + 2 zile în care îi cunosti câinii si familia, și apoi o să te lase s-o săruți pe obraz, scrie-i pe faceboook și deveniți prieteni. Dacă ai noroc și-o prinzi după vreo despărțire o să-i schimbi și scutecele, pentru că o să fie prea distrusă să se ducă la WC.
Spor.

| andreiiiii1998 explică (pentru LoveSleep):

Dupa ce am citit asta si raspunsul tau de la cealalta intrebare, am realizat ca nu am nimic de pierdut si i-am scris. Mi-a raspuns si de atunci vorbesc cu ea. Inca o chestie, sa o intreb direct daca are prieten sau sa bat apropo-uri? (nu o voi intreba acum ca e prea devreme, doar vreau sa stiu)

| LoveSleep a răspuns (pentru andreiiiii1998):

N-am idee. Depinde de ea, dar și de tine.
Poți s-o întrebi direct. Depinde și felul tău de a fi. Dacă îi spui și dai de înțeles de la început că te interesează, o întrebi pur și simplu dacă are prieten. Dacă vrei s-o faci mai subtil nu știu, inventează ceva, sau deschide bine ochii și când vezi un moment potrivit fă-o.
De exemplu: Vorbiți de calitățile unui băiat (zic doar).
Ea îți spune că îi plac băieții cu ochii albaștri.
Atunci o întrebi: Prietenul tău are ochi albaștri?
Sună puțin aiurea, dar nu știu ce alt exemplu să-ți dau, și sunt cam praf dacă sunt scoase din context.

3 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

Ii poti trimite melodii, si sa o intrebi daca ii plac, dar sa stii totusi ce gen asculta laughing