Da ce-are "Bună, ce faci?".
Are 15 ani, nu trebuie să te chinui să scoți nu știu ce replică inteligentă.
Uită-te pe aici, dacă evident, te gândești totuși să vorbești cu ea în realitate.
http://www.tpu.ro/......riti-daca/
Dacă ai chef de 5 luni de cunoscut pe facebook + 3 luni în care va vedeti de 3 ori la un suc + 2 zile în care îi cunosti câinii si familia, și apoi o să te lase s-o săruți pe obraz, scrie-i pe faceboook și deveniți prieteni. Dacă ai noroc și-o prinzi după vreo despărțire o să-i schimbi și scutecele, pentru că o să fie prea distrusă să se ducă la WC.
Spor.
Dupa ce am citit asta si raspunsul tau de la cealalta intrebare, am realizat ca nu am nimic de pierdut si i-am scris. Mi-a raspuns si de atunci vorbesc cu ea. Inca o chestie, sa o intreb direct daca are prieten sau sa bat apropo-uri? (nu o voi intreba acum ca e prea devreme, doar vreau sa stiu)
N-am idee. Depinde de ea, dar și de tine.
Poți s-o întrebi direct. Depinde și felul tău de a fi. Dacă îi spui și dai de înțeles de la început că te interesează, o întrebi pur și simplu dacă are prieten. Dacă vrei s-o faci mai subtil nu știu, inventează ceva, sau deschide bine ochii și când vezi un moment potrivit fă-o.
De exemplu: Vorbiți de calitățile unui băiat (zic doar).
Ea îți spune că îi plac băieții cu ochii albaștri.
Atunci o întrebi: Prietenul tău are ochi albaștri?
Sună puțin aiurea, dar nu știu ce alt exemplu să-ți dau, și sunt cam praf dacă sunt scoase din context.
Ii poti trimite melodii, si sa o intrebi daca ii plac, dar sa stii totusi ce gen asculta
Mindfulness întreabă: