Dar nici nu mi se pare normal sa intelegi versurile. Are niste cuvinte mult prea "neobisnuite" ca sa fie comerciala si sa fie inteleasa de aia care stau si asculta muzica de pe KissTV sau MTV.
Probabil ca tu intelegi mesajul din fiecare piesa, nu? Bine ca ascult comerciala, pana la urma e problema mea si fiecare are gusturile lui, stii? Nici eu nu ma iau de "muzica" rock desi n-o suport...
Dar nici macar n-am facut reclama la muzica rock.
Nu toata muzica comerciala e praf, sunt multe piese faine care se vand. Ma refer la faptul ca in general mesajele de pe Kiss/MTV etc. sunt banale si intelese pana si de ultimul prost. E amuzant ca, atunci cand remarcati o melodie cu subintelesuri sau chestii vi se pare ciudata.
M-am uitat si eu de curios sa vad ce muzica asculti, de acolo faza cu rock-ul. Stii ce mai e amuzant? Ca omu' te intreaba ce inteles are titlul unei piese si tu, expert/a in muzica in loc sa-l lamuresti cu vasta ta cunostiinta stai sa-mi scoti mie ochii ca ascult muzica comerciala si sunt prea prost sa inteleg o piesa.
Eu tie nu ti-am zis nimic, tu ai inceput.
Vorbeai fara rost atunci?
"Melodia lui Emaah Toris? N-are pic de logica niciun vers daca ma intrebi pe mine, dar piesa e frumusica
"
" Dar nici nu mi se pare normal sa intelegi versurile. Are niste cuvinte mult prea "neobisnuite" ca sa fie comerciala si sa fie inteleasa de aia care stau si asculta muzica de pe KissTV sau MTV. "
Cui p... ii ziceai atunci? cand eu am fost singuru care a pomenit ceva de versuri?
Ii raspundeam ei. Dupa ce raspund la o intrebare nu obisnuiesc sa ma mai uit la ea din nou, decat daca primesc raspuns. Tu te-ai bagat singur in seama luandu-te de mine. Daca iti ziceam tie ceva comentam la raspunsul tau. Iar eu am dat un raspuns aproape ironic ei, tipei care a pus intrebarea. Ma doare fix in gaura c... ce asculti tu. Nici nu te-am intrebat, nici nu ti-am comentat. Daca raspunsul meu se potriveste cu al tau asta e altceva. Coincidenta, poate. Nu te mai ofensa, nu vorbeam fara rost. Am dat un raspuns. Si, ca sa intelegi mai bine, nu TIE!
Un titlu de melodie care nu are logică, deci nu putem spune ce vrea să zică.