Si asa o viata are. So traiasca in conditii - nu ai treaba cu el pentru ca nu mai esti partenera lui
V-ati despartit, ce conteaza? Erati prieteni nu casatoriti. Baiatul e liber sa faca ce vrea.
Contează mult! De exemplu Daca m-a înșelat cu o prostituată? Nu?
.
Daca erati despartiti nu te a inselat in primul rand...
Aceea nu este tot femeie?
Si ce mai conteaza daca v-ati despartit? Si pana la urma are si omul nevoi, sa stai un an ne asa, nu stiu cat de normal e, desi putea folosi si mainile, insa ii era mai bine cu una. O fi iesit cu aia, cine stie, dar ar trebui sa nu te mai intereseze daca nu mai e prietenul tau. Daca nu vrea sa spuna, nu va spune.
Pai daca v-ati despartit ce mai conteaza? din punct de vedere al bolilor cu transmitere sexuala in schimb...
Dacă ați fost despărțiți nu prea se pune înșelat.
În fine, daca tot vrei sa afli poti sa ii spui asta in fata "vreau sa stiu daca ai fost cu cineva pentru ca sunt curioasa, oricum atunci am fost despărțiți si acum nu am cum sa iti cer socoteala" si ii ceri sa fie sincer nu sa o dea la intors.Ciudat este că fiind iubitul tău tu nu iti dai seama cand minte sau spune adevărul.
Majoritatea băieților înșeala, mai ales cand e vorba de o relație la distanta
Acum tu nu ai decât doua variante
1. Fie trăiești in trecut, acolo unde e posibil sa te fi înșelat si o sa va certați
2 :Trăiești in prezent fericita ca petreci timpul cu omul pe care il placi
Daca el nu te tratează cu nepăsare, te respect si iubește, nu vad de ce sa îți bați capul cu trecul '
Al tău are?
Merg pe incredere
Văd. Te si amuză chestia asta. Deja nu mai esti credibilă.
Esti moale de caracter inseamna si nu poti avea o discutie serioasa cu el, ii spui simplu ca vrei doar sa stii, oricum ce s-a facut ramane facut. Nu e atat de greu.