Http://i.imgur.com/Av2FaNx.jpg
Exact acolo.
Acolo stă Selena Gomez.
Glumesc
Sunt prea idiot să-ți spun acum, o să îți răspund când o să am vreo stare de melancolie. (Nu vreau să mă arunc de acolo, nu mai spera.)
Eee melancolie, recunoaste ca te obsedeaza de fapt Justin Bieber si esti invidios pe faptul ca acolo si-a tras-o cu selena si nu cu tine
Hmm, sa am o familie frumoasa, o mica afacere, sa am suficienti bani, dar cu toate acestea sa raman ca oricare alt om modest (fara lux, fara fite), si sa fac cat mai mult bine din "unmbra", altfel spus sa impartasesc fericirea mea cu altii, si sa ii ajut pe cei ce nu au avut poate acelasi noroc pe care l-am avut eu, indiferent de ce ar insemna asta.
E adevarat si asta, dar totusi...Pot exista unele imbunatatiri...
Crezi ca nu am incercat? Am incercat si nu mi-a iesit...~>_
Mnehh...N-are rost...
Am o scuza pentru asta...
Sunt om...Din pacate.
Pai as vrea sa reusesc sa am cariera pe care mi.o doresc, un sot care sa ma iubeasca, copii nu prea stiu daca vreau, nu ma pot vedea leganandu.mi copilul si cantandu.i cantecelele alea enervante, sa f inconjurata de prieteni de incredere, nu multi, cativa dar buni, exact ca cei pe care ii am acum si fara certuri.
Viata mea ideala este cea care imi este numai bine, alaturi de persoana iubita si cu bani incat sa ma pot descurca cu ce am.
Mama, matusa si bunicii sa fie in viata, Bunica best friendului meu de asemenea, sa am gandirea de acum, si sa o ajut pe mama intru totul, sa am un job stabil si macar "decent platit", Mama sa fie sanatoasa, apartamentul sa fie renovat... si poate o prietena?
Kimy_8371 întreabă: