Pai depinde si ce-mi spune: daca imi spune ca mor maine m-as panica, dar daca imi spune ca mor peste 70 de ani as da petrecere
Nu m-ar interesa foarte tare. Nu sunt persoana care sa creada toate prostiile din ziua de azi
M-as speria si m-as gandi intr-una numai la data aia ...as incerca sa evit... m-as duce la Biserica.etc.
Ceva amuzant:
Cineva sună la uşă, iar bărbatul deschide. Moartea în faţa lui îi spune:
- Am venit după viaţa ta!
Bărbatul se întoarce şi-o strigă pe nevastă-sa:
- Viaţa mea! Pe tine te caută!
In sfarsit as avea si eu un termen limita, ca sa nu mai aman diferite chestii
Nuj poate te intalnesti cu Mama Omida. si zice stai pe loc! eu stiu cand o sa mori ))))
Nu as fii acolo atunci! Si l-as incinge pe ala a doua zii ca m-am mintit! sa ma razbun pe el ca m-a speriat nitel
Mas inrola imedia in SAS (daca as avea 18 ani) dar nu am... vreau sa mor ca un assasin (de baieti rai)
Simplu... as incerca sa fiu cat mai departe de locul respectiv la ora respectiva
Pai i-as spune ca s-a "dilit la creieru' capului"(scuze daca ti s-a parut ca am facut misto, dar nu e asa)
In orice caz...CINE? As reactiona cu calm si poate m`as ingheta ca sa nu mor exact in data/locul/timpul ala si as incerca sa evit ce a spus "persoana"
Pai deja m-a anuntat:21/12/2012.acum ce sa fac, o sa fac niste imprumuturi in banca cu doua luni inainte si merg sa ma distrez.problema mare va fi daca nu va veni sfarsitul atunci pentru ca va trebui sa mai dau si banii inapoi, insa nu-mi fac probleme, am vazut ca si aici pe TPU s-a anuntat asa ca...
123458544555 întreabă:
TheWalker11 întreabă: