| sanctuarySPA a întrebat:

Cum ai reactiona daca un baiat te intreaba la prima intalnire unde lucrezi si ce salariu ai?

13 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

I-aş răspunde pe măsură.
I-aş spune că am destul încât să mă descurc şi să îmi păstrez decență in acelaşi timp.Şi că nu banul îl defineşte pe om, ci caracterul, compasiunea,
modul în care gândeşte.Probabil îi eşti cu mult superioară dacă a întrebat despre astfel de lucruri şi atât de nonşalant, de la prima întâlnire.Dar totul se poate rezolva cu eleganță şi diplomație, să îți laşi loc de "Bună-ziua".

| Bondarel99 a răspuns:

Eu sunt o fire foarte curioasa si daca imi place de cineva ma abtin cu greu sa nu il descos, sa aflu tot despre viata lui, pana si ce nr are la pantofi laughing dar nu l-as intreba din prima ce salariu are, ci mai degraba "cum e, castigi bine?" Si daca vrea sa imi spuna bine, daca nu, nu.
Dar sa nu il intreb unde lucreaza clar nu m-as putea abtine laughing
Poate e doar curios si interesat de viata ta. Si tu puteai sa il intrebi pe el.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

L-aș întreba dacă lucrează la ANAF și i-aș spune că nu am salar, doar beneficii.
Dacă întreabă, cum așa, răspunzi că la serviciu la tine ai obligația să nu divulgi nimănui salarul, și că și serviciul este secret.

| TheGentleman a răspuns (pentru sadrian46):

De când serviciul este secret? rolling on the floor

Că la serviciu se lucrează cu public. Și în plus de asta, angajații dețin ecusoane/legitimații

| sadrian46 a răspuns (pentru TheGentleman):

Se pare că nu știi ce înseamnă un serviciu secret.
Sau te faci că nu știi ca să mă provoci, să vezi ce știu eu.
Că la serviciu se lucrează cu public?
La care serviciu?
Și cine are ecusoane la un serviciu secret?
A da, am uitat că e un răspuns la un răspuns la un răspuns. Legați-vă centurile de siguranță. Chiar acum ne prăbușim în ocean.

| TheGentleman a răspuns (pentru sadrian46):

Și crezi că toată lumea lucrează în „servicii secrete"? rolling on the floor

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca intrebarea a fost din senin, e putin cam needucat. E ok sa intrebe unde lucrezi, dar nu si de salariu, la prima intalnire.

| SilentRain a răspuns:

Dacă ma ia asa din prima și o zice pe un ton ușor figurant, îi răspund în scârbă și caut o scuza penibila ca să plec de acolo
Dacă îl duce capul sa întrebe într-un mod politicos, ii răspund cu drag

| Dismally a răspuns:

Daca cineva m-ar intreba asta i-as spune ca lucrez ca "vitanjeor" si nu o fac pentru salariu ci din placere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu văd care ar fi problema dacă m-ar întreba unde lucrez, dar să mă întrebe şi ce salariu am, ar fi cam dubios şi deranjant.

| Paul754880338 a răspuns:

Depinde de context. Poate a vrut sa faca conversatie. Daca ar fi fost vorba de a atenta la banii tai, ori e prea direct ori prostut.

| GirlOnline81 a răspuns:

Nu m-as grabi sa reactionez in niciun fel. In schimb, i-as acorda tipului putin timp ca sa inteleg de ce m-a intrebat: e pe interes? Sau a avut parte de femei care au stat cu el din interes in trecut?

| Delcatty a răspuns:

M-as gandi ca tipul nu prea stie ce e bine si ce nu sa intrebi la prima intalnire. Asta sau are un interes. Nu stiu daca e deal-breaker, dar mi-ar scade din aprecierea mea pentru el.