Pai, mare mare mare cu multi copii, colegi, mai dess colege, si d-alea nesuferite si d-alea bune , ca sa nu ma plictisesc, profesorii nu d-aia mai bosorogi, ci oameni care stiu sa faca in asa fel incat sa il capteze cu vorbe, sa te duci la ore cu placere, cu simtul umorului, mai vreau ca scoala sa detina cel putin 2 terenuri de fotbal, unul mixt de joaca, pauzele sa nu mai fie de 10 min ci de 15 min, sa mai fie si o pauza cu 20 de min-30 chiar pentru a putea lua micul dejun! ahh visez si eu, nu mai pot da timpul inapoi, acum am ajuns la facultate si e vai de "steaua" noastra!
Pai as vrea sa nu mai fie strictete sa nu se mai treaca absentele, sa ne dea note mari, sa ne lase sa facem caterink la ore, iar programu de scoala sa fie de la 10 la 12 (ziua evident ) si daca se poate pe la ore sa vina si niste striperi aratosi =p~
Ofc si sa nu se faca ore de romana, dar cum nu e posibil ai decis sa chiulesti, nu?"k", "si", "ejdi"... fain rau -.-"
1.Pai mie mi-ar placea sa se schimbe directoru 2. sa nu mai avem reguli stricte.3.sa facem ore scurte sa avem pauze de 30 min. 4.profesori sa dea numai note de 9 si 10 5.sa nu se treaca absentele. dar asta e foarte greu fiindca nu ne asculta nimeni
simplegirl2 întreabă: