Stefan
| Stefan a întrebat:

Cum ajung amantele sa fie tratate ca printesele si nevestele ca cenuseresele la vatra unui camin asteptand fidele, întoarcerea sotului ratacitor?

Răspuns Câştigător
| stephie21 a răspuns:

Daca toate nevestele s-ar ghida dupa zicala: " o femeie adevarata trebuie sa fie doamna in salon si curva in dormitor" multi barbati nu ar mai insela! Opinia mea: o femeie adevarata trebuie sa fie curva cu barbatul ei, sa-i satisfaca toate fanteziile, sa-i faca toate poftele daca vrea sa-l tina langa ea. Sa fie mereu frumoasa, poate chiar mai frumoasa ca inainte de casatorie, sa atraga privirile tuturor...si nu sa creada ca " acum m-a luat gata, pot sa ma ingras, ce mai conteaza cum arat"? Sa nu-i dea ocazia sa doreasca o amanta... ce nu primesti acasa cauti pe strada!
PS: scuzati limbajul!

13 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Imi pare bine sa te cunosc, domule Cosbuc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nevestele singure se complac in situatia asta...

leonardk
| leonardk a răspuns:

Este foarte greu de explicat in cateva vorbe. Parerea mea este ca notiunea de amanta apare atunci cand sotul este determinat de diverse "lipsuri, refuzuri, insatisfactii, frigiditate, tentatii, etc". In general intr-o relatie de acest gen, manifestarile de sex si dragoste sunt mai fulminante pentru ca tot ce este de furat este mai gustos (mai multa adrenalina, fara plictis). Apoi mai sunt pozitii sexuale inabordabile in familie il/o determina pe barbat/femeie sa-si piarda capul. Faptul ca este iubit de 2 femei ii confera barbatului un alter ego si evident va trata ca pe o printesa pe cea care ii ofera "totul". Insa, din fericire aproape toate escapadele se termina prin intoarcerea lui acasa. Din pacate durerea sotiei, ramane (in cazul in care afla).

| SweetCandy a răspuns:

Pt k barbatii "ieste prosti"rolling on the floorrolling on the floor
glumesc...
pai asa bine cand sotia nu le mai starneste interesul, pleak sa caute in alta parte ce nu u acasa...straight face

| elena a răspuns:

Pentru ca sunt trecatoare in viata unui barbat, dar trecatoare rau de tot... le papa banii, le papa si ...altceva, ii lasa fara vlaga si ei sarmanii revin in caminul conjugal sa-si linga ranile, dupa ce s-au intremat o iau de la capat cu scuza ca "asa sunt barbatii...''si daca mai au pe-acasa si vreo 3 copii, aici i-aici... cenusaresele ce sa faca, sa-si caute si ele printi, sau sa vegheze focul din vatra...crezi ca la asa procedeu, balanta mai sta totusi in echilibru?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de unde stii tu ca ele asteapta FIDELE? laughing

| MMady a răspuns:

Parerea mea e ca femeile sunt mai devotate caminului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@MMady-ai dreptate, caminului insa nu si barbatului. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

oare crezi ca toate sotiile fac ce fac amantele?

| yadora a răspuns:

Fiindca nu vor sa treaca peste inhibitii si sa fie adevarate amante in pat, gospodine in casa, prietene pe strada...etc. Atata timp cat se complac ca sunt casatorite si intervine rutina fara a mai face cate o schimbare din cand in cand ...sa nu se mai planga de ce le insala barbatiii si se duc la altele...ca alea ce au mai mult ca ele?! Pai au ca sunt fara scrupule in asternut si obtin tot ce vor. I-a sa incerce si ele usor usor sa-si dea frau liber fanteziilor si sa vezi pe urma ce PRINTESE AJUNG!

| yadora a răspuns:

Fiindca nu vor sa treaca peste inhibitii si sa fie adevarate amante in pat , gospodine in casa, prietene pe strada...etc. Atata timp cat se complac ca sunt casatorite si intervine rutina fara a mai face cate o schimbare din cand in cand ....sa nu se mai planga de ce le insala barbatiii si se duc la altele...ca alea ce au mai mult ca ele?! Pai au ca sunt fara scrupule in asternut si obtin tot ce vor. I-a sa incerce si ele usor usor sa-si dea frau liber fanteziilor si sa vezi pe urma ce PRINTESE AJUNG!

| ghighi1972 a răspuns:

De unde ai scos-o si pe asta "amantele sunt tratate ca printese si nevestele ca cenusaresele".La urma urmei toti suntem oameni (barbati sau femei) si sa nu crezi ca femeile sunt mai breze sau mai credincioase decat barbatii.Nu sunt asa de laudaroase ca barbatii, sa stii ca si ele insala la fel de mult ca noi barbatii si poate chiar mai crunt, net-ul colcaie de neveste disperate dupa...
Si de fapt cred ca e invers, sotii asteapta la vatra unui camin sa se intoarca ele ratacitoarele sub niste pretexte ca iti sta mintea in loc.Asa ca, chestia cu inselatul sa stii ca e reciproca.Vai saracutele de ele ha, ha, ha.Ma lasi cu prostiile astea...sotul ratacitor...
Asa ca barbati din toate tarile faceti-o ca altfel o sa va para rau.

| Alinaga a răspuns:

Poate o sa ti se pare ciudat dar cunosc o amanta proasta(EU)care isi iubeste amantul desi e insurat si este tratata ca o sclava la propriu nu la figurat care nu primeste nimic material pentru ca nu i se ofera si atunci cand i se oferea nu accepta deoarece se simtea jignita si plangea ca o proasta si sotia are tot si e tratata ca o printesa in timp ce amanta merge la cumparaturi saale agauncadou frumo spent ru sotie fara ca amanta sa primeasca si ea la randul ei un cadou micut.nici eu nu credeam in asemenea povesti inainte dar da exista si amanta care chiar iubeste se lasa calcata in picioara (pentru ca e proasta)se lasa umilita si nu acceptra bunuri materiala ca sa nu fie intelesa gresit de respectivul barbat si sa ii dovedeasca iubirea si ca nu este pe interes. ceparereai? poti sa ma critici dar te rog fara jigniri

Întrebări similare