| Mefisto23 a întrebat:

Cum ajung expertii TPU. experti? Poate am pus prost intrebarea, dar sunt curios, munciti, aveti familii? Cum va faceti timp pentru TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu Mefisto... Eu sunt noua aici, am colectat cateva fundite dar sper sa nu ajung expert TPU pentru ca am vazut aici persoane de 15 ani care sunt experte. Eu am 39 si nu pot rivaliza, pricepi? big grin

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine a devenit ca un fel de drog, vreau sa fac ceva pentru a-i ajuta, dupa "intelepciunea" mea, si pe altii.asa cum pot, printre multe alte activitati in afara mediului virtual.

leonardk
| leonardk a răspuns:

E un hobby. Cum unii au timp de mers (privit) la fotbal sau la crasma, eu imi fac timp stau aici. Expert devii invatand de la altii, nu avand chenar. Nu ma consider expert in nimic. Asta daca nu ne referim la expertii in vanarea primului raspuns si la a raspunde de dragul 'expertizei" pentru ca imi repugna.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da clic in partea de sus la "intrebari frecvente " si vei afla tot ce te intereseaza. Pe site sunt elevi, adolescenti, studenti, medici, profesori, ziaristi, si alte alte profesii, chiar si pensionari.Deci sunt useri incepand cu varsta de 8 ani si ...pensionari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drept sa-ti spun, cam ai dreptate.Cind sint in concediu si nu-s plecat prin alte parti am mai mult timp dar asa mai intru fugar intre orele de serviciu, intre programul de sport si in citeva minute pe care le mai prind libere.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu stiu. Petrec mult timp pe aici, ajut si nu, nu sunt casatorit. N-am nici macar o prietena. laughing Daca ma gandesc bine, nici nu sunt major.

| Catalion a răspuns:

Din cate am inteles eu, daca ai multe puncte si fundite adunate ( nu stiu de la ce numar in sus ), daca ai postat multe intrebari si raspunsuri cinstite, civilizate, fara prostii multe, atunci adminul acestui site ( Raluca parca o cheama ) o sa te numeasca expert TPU. Ce insea, na asta? Inseaman ca, cunosti foarte bine acest site si regulile lui, pe scurt esti expert al acestui site si atat.