| Carlamonicaanghele a întrebat:

Cum ajungi expert TPU? am vazut la poza cuiva

Răspuns Câştigător
| justme_2041 a răspuns:

Buna:*
trebuie sa ai 100 de fundite
atunci devi expert TPU
sper ca ti-am fost de ajutor
sanatate si pupici:*:*
bafta, poate ajungi expert TPU, Succes!

6 răspunsuri:
| koko a răspuns:

Cand ai multe fuditze... fuditza

| Tourniquet a răspuns:

Trebuie sa ai multe raspunsuri castigatoare, sa nu fii raportata, sa scrii OK, sa ai raspunsuri inteligente, sa vi aici pe site pentru a ajuta nu pentru funde, sa fii activ pe site, sa ai vechime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

vrei sa te injure lumea? la TPU expertii sunt ca senatorii si parlamentarii in Romania

| Corina a răspuns:

Raspunzand corect si cu multa seriozitate la intrebarile puse de ceilalti utilizatori, avand un limbaj coerent, decent si, probabil, dupa cum considera administratorul site-ului impreuna cu echipa TPU. In ce priveste numarul de fundite, dupa cum spune koko, nu e relevant, caci eu am 208 fundite si Rank-ul 170 si tot nu am devenit expert. Oricum, ce pot sa-ti spun este ca inainte se acorda mult mai usor titlul de Expert TPU decat acum, de cand s-a schimbat administratorul. Probabil ca e mai sever si mai zgarcit in acordarea titlurilor.

Abh
| Abh a răspuns:

Tilica, iau raspunsul tau drept amuzant.

NOname
| NOname a răspuns:

Nu conteaza aproape deloc nici Rank-ul, nici vechimea ta pe site si nici numarul de raspunsuri castigatoare (fundite), ci calitatea raspunsurilor, cat de mult ai ajutat. Singura conditie obligatorie, ca sa poti fi nominalizat/a pentru titlu Expert TPU, este sa ai in total minim 500 de raspunsuri (le poti da intr-o saptamana sau in luni de zile, nu conteaza) si un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numarul total de raspunsuri) de minim 10%, adica trebuie sa ai minim un raspuns castigator din 10 raspunsuri postate. Cam atat. Citeste aceste blog-uri, plus comentariile http://www.tpu.ro/blog/?p=601, http://www.tpu.ro/blog/?p=134&cpage=1#comment-8658, si te vei lamuri mai bine. Succes!