| TraficantaDePufuletzi a întrebat:

Cum ajungi Expert TPU?

P. >S.-- Va rog, fara comentarii de genul,, Dar s-a mai pus o data intrebarea asta!"
pup!

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Raspunzand la intrebari.Conteaza calitatea raspunsurilor si nu cantitatea.happy

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Chiar toata lumea vrea titlul asta?thinking
Nu e mare lucru, crede-ma.Criterii clare de selectie nu sunt, cred ca in funcite de propunerithinking

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

S-a mai pus întrebarea. Trebuie să ajuţi dezinteresat, să fii cât de cât serios şi în general, să fii util.

| User a răspuns:

Cu spaga, cum altcumva?!

Abh
| Abh a răspuns:

Dar s-a mai pus de vreo 50 de ori intrebarea asta.
Cauta dupa cuvantul "expert".

| camelia1812 a răspuns:

cica...cu spagalaughing

| maria a răspuns:

Sa raspunzi la cat mai multe intrebari, probabil foarte multe, sa obtii un punctaj foarte mare si sa te implici in proiectele care se deruleaza aici...eu asa cred, fara sa fiu Expert TPU. Sincer vorbind, titulatura de "expert" mi se pare pretentioasa, si ar necesita mai mult decat remarc aici.Sunt persoane care detin titulatura si care m-au uimit in sens negativ cum raspund la intrebari si ce atitudine au, dar traim intr-o societate libera, si nu poti cere de la oameni ceea ce nu au, nu pot da sau nu vor sa dea, dincolo de titulatura de Expert TPU. Mentionez ca acestea sunt gandurile mele, si nu generalizez. Am intalnit mai multa deschidere si sinceritate, la oameni obisnuiti, care raspund aici cand pot, in limita timpului liber, cu naturalete, din experienta lor, decent, fara sa judece pe cineva si sa-l puna la zid. Sunt oameni si "persoane", asa ca fruntea sus si mult succes. Important este sa nu uitam sa fim OAMENI, sa facem bine, sa comunicam dar mai ales, SA NE RESPECTAM.

Întrebări similare