Inca nu m-am decis, dar as fi ales pe cineva care a vrut sa fie prietenul meu, dar apoi a spus ca nu mai e si m-a scos de la prieteni si m-am suparat pe el.
Prietenii...Mda...Prietenia nu este scrisă pe o foaie de hârtie, sau pe un site. Prietenia este scrisă în suflet și chiar dacă vrei să o ștergi tot rămâne ceva vizibil, asemeni unui creion ascuțit cu care scrii pe o foaie "prietenie". Urma creionului va rămâne acolo mereu, chiar dacă nu va mai fi vizibilă urma gri lăsată de mină.
Ala e concurs de cine e mai popular. Personal am ales pe cineva care stiu ca ajuta pe cei de la tehnologie nu altul care e doar un frustrat si curva care pana acum putin timp doar insulta pe cine putea si deodata ajuta oamenii .
Eu sunt cam nou, are rost să votez dacă nu prea am habar despre acei utilizatori?
Parerea mea e ca e aiurea dar poti face ce vrei , nu e ca acel titlu conteaza ceva. Degeaba ai acel "userului anului " dar esti rahat, vorbesc in general nu de persoana ta.
O sa-mi spun opinia public pe aici intrucat nu pot vota, fiind pe cont nou, iar pe celelalte au avut grija madam Cristina si agentii sai sa le suspende in timp util.
Il aleg pe Kodrutz pentru ca se pricepe la Tehnologie si chiar are raspunsuri cu folos pe site si la mai multe categorii. In general pare un om cu toate tiglele pe casa. E demn de un asemenea titlu pe TPU. Nu ne face de ras.
Pe cand restul...meh!
Ordinea preferintelor ar fi asta:
Kodrutz
alessia5158
floresdemayo
Angycut
caramela
bursuc001
InquireWithin
Endoryus
GreyWest
Daca este coorent, activ, si raspunde la subiect - Endoryus, bafta, ai fost votat de je!
Sa fiu sincera, nu prea ai de unde alege... Cel putin pe un user, adica, pe comentariile sale, le-am vazut destul de des, iar mereu are un limbaj vulgar, impertinent, fara respect fata de nimeni, mereu cu o atitudine contra-femeilor, fetelor. Adic chiar avea un limbaj exagerat de jignitor, degradant si ce mai vreti voi. Iar cand am vazut ca e propus pentru a fi utilizatorul anului, am ramas socata... Daca asemenea caracter e propus drept utilizator al anului, inseamna ca,,,, ne reprezinta?! Doamne fereste!