anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum alegeți userului anului 2015, pe ce criterii? Cum vă motivați alegerea făcută?

37 răspunsuri:
| T0T a răspuns (pentru J0B0MAT):

Nuuu.

| J0B0MAT a răspuns (pentru T0T):

Ba da, asta ca sa vezi cat de rau poti fi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa-mi spun opinia public pe aici intrucat nu pot vota, fiind pe cont nou, iar pe celelalte au avut grija madam Cristina si agentii sai sa le suspende in timp util.

Il aleg pe Kodrutz pentru ca se pricepe la Tehnologie si chiar are raspunsuri cu folos pe site si la mai multe categorii. In general pare un om cu toate tiglele pe casa. E demn de un asemenea titlu pe TPU. Nu ne face de ras.

Pe cand restul...meh!

Ordinea preferintelor ar fi asta:

Kodrutz
alessia5158
floresdemayo
Angycut
caramela
bursuc001
InquireWithin
Endoryus
GreyWest

| RAY a răspuns:

Persoana care m-a ajutat cel mai mult personal

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Daca este coorent, activ, si raspunde la subiect - Endoryus, bafta, ai fost votat de je!

| MorganaM a răspuns:

Sa fiu sincera, nu prea ai de unde alege... Cel putin pe un user, adica, pe comentariile sale, le-am vazut destul de des, iar mereu are un limbaj vulgar, impertinent, fara respect fata de nimeni, mereu cu o atitudine contra-femeilor, fetelor. Adic chiar avea un limbaj exagerat de jignitor, degradant si ce mai vreti voi. Iar cand am vazut ca e propus pentru a fi utilizatorul anului, am ramas socata... Daca asemenea caracter e propus drept utilizator al anului, inseamna ca,,,, ne reprezinta?! Doamne fereste! sad

| Divy a răspuns (pentru MorganaM):

Să ferească tongue
Eeeh ţinând cont că admin-ul e fată mă face să mă gândesc asupra acestor mici impedimente

Întrebări similare