Eu am atâtea de făcut pentru facultate chiar și așa că n-am deloc timp de plictiseală... dar în timpul cât sunt liberă vorbesc cu prietenii pe messenger, stau cu prietenul meu la povești, organizez seri de filme pe zoom cu prietenele, citesc, mă uit la seriale sau filme, mă uit pe Youtube, mai fac curățenie, mai gătesc ceva, mă mai joc pe laptop, mai stau pe aici.
Carea plictiseala?
Ca-s atat de multe lucruri de facut, de la invatat zilnic, la curatenie generala in casa sau curte.
Seara privit filme sau povestit cu parintii, amintiri placute sau intamplari hazlii, fiind un mod extraordinar sa te apropii de parinti, sa aveti o relatie buna si frumoasa.
Citesc foarte mult, ascult muzică, vorbesc cu prietenii la telefon, vizionez on-line spectacole de operă și balet, gătesc.
Păi...eu la cate ore online am, teme, proiecte, etc. Nu prea am timp sa ma plictisesc...dar in weekend cand poate mai am mai mult timp liber, citesc, ma uit la filme/seriale, desenez, vorbesc cu prietenii, stau pe insta sau folosesc timpul acela ca sa ma pregătesc si mai mult pentru scoala
polobestone întreabă: