| Deby' a întrebat:

Cum apreciați răspunsurile pe TPU? Dacă va răspuns politicos... sau pur și simplu la subiect. sau v-or jignit prin răspunsuri? Parerihappy

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ca si in viata sunt de toate pentru toti, mai ales ca aici suntem anonimi si unii isi permit ce nu si-ar permite intre oameni - injurii, jigniri, etichetari negative etc.
Unele raspunsuri sunt foarte bune, citindu-le invat mereu cate ceva din domenii mai putin sau deloc familiare, altele sunt cu totul departe de subiect sau chiar nonraspunsuri. Fiind jurist si raspunzand la aproape toate intrebarile pe teme juridice vad destule raspunsuri ale unora care nu au habar de drept si totusi isi dau cu parerea, cu totul aiurea, mai mare mirarea ca unele dintre aceste raspunsuri sunt calificate ca folositoare ori inteligente, sau chiar se acorda funda.
Mai sunt de parere ca toate raspunsurile, precum si disputele dintre respondenti de pareri diferite, ar trebui sa fie pe un ton civilizat, se pot spune adevaruri dure si neplacute si in mod civilizat. Ar mai fi multe de spus dar "vorba lunga, saracia omului!" S-auzim si de bine!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oh, gândeşte-te! Sunt atâtea persoane pe TPU, toate diferite.Sunt şi jigniri, răspunsuri politicoase şi răspunsuri la obiect.Eu una, nu am avut parte de jigniri şi sper să nu am.

| vortex12 a răspuns:

Nam vazut, sauuuuu nu esti activabig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Bacemi a răspuns:

Au fost si persoane care m-au jignit. Au fost si persoane care s-au purtat minunat. Intalnesti oameni de toate felurile. Incerc sa evit conflictele si sa mentin relatii apropiate cu utilizatorii care arata ca merita.

| Razvan a răspuns:

Foarte bune.Lume inteligenta pe TPU. Fara ironiewinking
Daca m-am simtit jignita?
Nu.
Adevarul e ca sunt mai ne-simtita de felul meu si nu prea ma enervezhee hee
Si nici nu am pe cinewhistling

| Deby' explică:

@Kronstadt de`ncerci sa faci pe desteptu cu mine spune`mi da? Am pus intrebarea ca asa am vrut eu!happy

si tu bai desteptule evaporeaza`te!winking