Cine mai cauta perfectiunea
M-as multumi si cu compatibilitate da` de unde si aia
Baiatul perfect... O sa incep cu inima si comportamentul lui, iar apoi o sa spun si fizicul.
Deci, as vrea sa fie sincer, sa aiba simtul umorului si sa nu fie timid. Sa ma inteleaga si sa nu se uite dupa alte fete atunci cand are o relatie cu mine. As dori sa ma apere mereu si sa nu fie un baiat prea vagabond (ar fi minunat daca nu ar fi deloc).
Acum sa vedem cum ar trebui sa arate... As vrea sa fie dragut, sa aiba un chip frumos si sa nu aiba tatuaje sau piercing. Bine, as accepta un singur piercing intr-un singur loc, adica nu as avea nici o problema sa ma intalnesc cu un baiat care are cercel in ureche. Asta chiar mi se pare foarte frumos. Si cam asa as vrea sa arate.
Este evident ca baiatul perfect nu exista, dar as vrea sa aiba macar cateva din calitatile de mai sus.
Baiatul perfect(care nu cred sa existe)ar fi unul serios, care sa nu aiba parul ca si cum si-ar fi bagat degetele in priza sau de parca l-a lins vaca in cap, sa se imbrace decent, sa nu aiba fite, sa aiba aceeasi gandire cu a mea, sa ma inteleaga, sa ma iubeasca cu adevarat, cu daruire.Nu prea ma intereseaza fizicul, decat atata tot:sa fie decent, in rest pun mult mai mult accent pe comportament si gandire.
Fiecare cu frumusetea lui, nu cred ca exista perfectiunea, orice om are un defect, fie el interior sau exterior.
Hmm... Baiatul perfect. Inalt, slabut, plete , saten, brunet, blond, cacaniu in dungi nu conteaza, ochii la fel, nu conteaza.
Cam asa, daca te referi doar la fizic.
cristina_1795 întreabă:
LisaJulie întreabă: