| mentholinks a întrebat:

Cum ar arata lumea ideala pentru voi?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

O lume in care accepta se realitatea cu adevarat,in lumea din ziua de azi o lume ipocrita,falsa,mincinoasa,cu o mie de fete,fara dogme,religii,credinte false, o lume cu oamenii care gandesc deschis si reflecta totul prin prisma adevarului, omul daca ar accepta adevarul insati adevarul lar ucide, ne mintim non stop cu sperante, dogme, credinte false ca sa ne prefacem ca suntem fericiti sau macar ca e ok totul

| ShaOfHatred a răspuns:

O lume fara oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lumea așa cum este ea, este o imperfecțiune perfectă.

| mentholinks explică (pentru anonim_4396):

Ei pe dracu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mentholinks):

Ei pe Dumnezeu.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Cred ca e bine asa cum e. Daca ar fi ca cineva sa imi da aceasta putere as modifica moralitatea oamenilor si ar deveni niste roboti.

| 393Dan a răspuns:

Eu si 20 de milioane de fete cu varsta medie the 20

| MorganaM a răspuns:

O lume corecta
dar pentru tine cum ar arata?

| mentholinks explică (pentru MorganaM):

Prefer sa nu-mi bat capul. Ar fi multe de schimbat.

| Diaculous a răspuns:

Cu Hitler inca in viata.

| serbanirina a răspuns:

Pai lumea perfecta trebuie sa inceapa cu schimbarea mentalitatii. Fara rasism, discriminare si violenta. Ar trebui sa avem mai multa grija de noua generatie, care acum pare pierduta printre tablete si BFF. Trebuie sa facem din scoala ceva cu adevarat folositor, nu o groaza de informatie care sfarseste prin a nu folosi la nimic in cele mai multe cazuri. Profesorii trebuie sa isi dea interesul, sa nu mai lase lucrurile neterminate. Scoala trebuie sa il faca pe elev sa isi poata construi un viitor in orice domeniu, fara sa se mai puna accent doar pe romana si matematica. Trebuie sa trecem peste batierele pe care ni le impunem. Trebuie sa scapam de credinta excesiva care duce la izolarea de oameni sau la inchinarea la preoti in loc de Dumnezeu. Trebuie sa scapam total de rasism si de discriminarea minoritatilor sexuale. Orientarea sexuala nu e o alegere si in bisetica este mai mult vorba despre suflet si iubire decat despre relatia femeie-barbat, care ajuta doar la perpetuarea speciei. Trebuie ca toti oamenii sa poata trai fericiti indiferent de rasa sau orientare sexuala. Trebuie sa scapsm de minciuna si nedreptate si sa ajungem sa respectam drepturile omului. Fara posibilitatea de a detine o persoana sau de a decide asupra viatii acesteia. Fara mafie si fara politicieni corupti, fara razboaie iscate din motive stupide.

Desigur asta nu o sa se intaple niciodata, sau nu prea curand oricum.

Întrebări similare