Una perfect plictisoare,lumea este rezultatul evolutiei noastre ca specie,selectie naturala,sexuala, fara suferinta ce sens ar avea viata? suferinta te face sa pretuiesti fericirea, bucuria, zeii au primit pedeapsa de a fi nemuritori, de asta imi vine sa rad cand citesc de rai si alte chesti nebunesti, nimic nu este perfect, absolut nimic, in viata totul trebuie sa fie in echilibru
Opusul la ceea ce este acum, daca privesti in ansamblu, vei vedea ca acum e doar haos si jale, la opusul situatiei ma refer eu.
Lumea e perfecta. Eu mi-as imagina o lume pe baza lumii in care suntem. Daca as putea insa mi-as imagina o lume complet noua, iar aici ma refer nu cu copaci, apa si astea... o lume care funcioneaza pe alte principii nestiind de nicio alta lume. Adica sa nu fac comparatii. Aici am argumentat tinand cont de faptul ca prin lume nu m-am referit si la oameni. Poate alte forma de viata.
Saaaau... o lume plina de pisici care nu duc grija zilei de maine
Toata lumea ar avea o locuinta si ce sa manance.
Nu ar mai exista boli/crime/violuri si tot felul de dereglati.
Stii care ar fi totusi problema? Intr-o lume perfecta oamenii s-ar reproduce mai mult, fapt pentru care am ajunge sa ne distrugem pentru resurse... deci ajungem de unde am plecat.
anonim_4396 întreabă: