O zi fără griji cu vreme ok, prietenul meu lângă mine și o baie cu spumă seara. Și mult lol
Undeva, alaturi de ea, sotioara mea, pe virf de munte, vazind-o cum zimbeste ca m reusit sa ajungem pana acolo. Doar zimbetul ei imi e de ajuns, daca mai e si virful de munte, e visina de pe tort.
Asta inseamna ca
fiecare zi din viata ta e perfecta, Dragnea
Serios ametito, eu am vazut altceva
Ce- ai vazut O_O
Ca ma inseli la tot pasul
Si ce vrei sa zici ma cu asta?
Ca oamenii majoritatea sunt rai, putini sunt buni si aia sunt bataia de joc a majoritati
Cu persoana iubita intr-o cabanuta la munte inconjurata de natura, un lac si padure si un caine pufos cu care sa facem drumetii
O zi in care sa vin acasa si totul sa arate impecabil, iar familia sa fie zambitoare si optimista, povestind fiecare intamplari interesante pe care le-au trait in ziua respectiva.
Da, bine spus. Suntem oameni si nu putem fi perfecti, si de aceea nici zilele noastre nu pot fi perfecte. Doar Dumnezeu e perfect. Insa fericiti putem fi, indiferent de situatie. Poate ca si de aceea socrul meu se supara cand ma vede ca fluier sau fredonez o melodie cand am de lucru pe afara, chiar daca e vreme urita . Am invatat sa fiu fericit indiferent de circumstante, pentru ca, orice si oricum ar fi, sunt destule prilejuri in viata de a fi fericiti.
A trebuit sa invat. Cind pierzi aproape totul, ori iti pierzi mintile, ori te bucuri de micile "nimicuri" care ti-au mai ramas, intelegind ca de fapt viata iti ofera mult mai mult decat credeai pana atunci, atunci cand totul revine la normal. Eu am ales a doua cale, pentru ca am inteles ca ce am e mult mai important decat ceea ce nu am sau as putea sa am
Eu,singura,pe malul marii, la apus, cu stanci in spate, cu o carte buna, preferabil "Pe Aripile Vantului"...
Doar atit?
Asta la apus. In rest? Ziua e mai mult decat un apus frumos...
Nu m-ar deranja sa imi petrec toata ziua acolo. Apusul ar fi partea cea mai frumoasa.
Inseamna ca iti place mult cititul si natura. Daca ar fi multi ca tine, am trai cu siguranta intr-o lume mai buna.
Cititul,da.Natura..meh.Imi plac marea, valurile, apusul, pentru ceea ce reprezinta."Daca ar fi multi ca tine, am trai cu siguranta intr-o lume mai buna"Nu e asa.Crede-ma,nu vrei sa fie mai multi ca mine.
Chiar asa de rea te crezi? Oricum, faptul ca citesti, ca iti place sa citesti, inseamna mult. Cititul deschide mintea. Si daca ar face-o mai multi, ar fi mult mai bine, la asta ma refeream. Ca si la natura, nu stiu oameni care sa iubeasca natura si sa nu fie oameni in adevaratul inteles al cuvintului.
Nu ma cred asa de rea.Dar o lume plina de versiuni ale mele nu suna prea bine.
Eu nu am vrut sa spun ca toti sa fie exact ca tine. Insa mi-ar fi placut sa fie la fel ca tine in ce priveste cititul. Daca la majoritatea le placeau sa citeasca, nu ar mai fi fost atitia oameni prosti si inculti in lumea asta. Asta am vrut sa spun. "Din fericire, suntem diferiti" spunea o reclama, si eu cred cu tarie asta.
Cu persoana iubita langa mine intr-o cabanuta la munte, afara sa ninga si eu sa stau cu ea la caldurica si.......glumea.
Sa mergem noi 2 la furat si sa nu ne prinda gaborii
"Sa mergem noi 2 la furat si sa nu ne prinda gaborii "
)Cred ca o sa mor de ras )
Mori
Un popa pedofil iti fi recunoscator
)
Vreau sa fiu incinerata e mai 'cool' asa
Te arunc in put si gata
Ca fata aia din filmul ala de groaza 'o sa te bantui mai ai 2 zile de trait ))
Nu mai sunat ca n-ai minute, teapa
)
Pt treaba asta nu mai mergi cu mine la magazin!
Nici tu cu mine in Vaslui la furat de pungi de chipsuri fara chipsuri
Iti fac pana la bicicleta! sa te vad cum te mai duci acum ha-ha
N-am bicicleta ca.s sarac muahahahaha teapa din nou
)
Iti fur totii bani, deci nu ai cum sa pleci!
Pe jos
Iti tai picioarele, sa te vad acum ciungule)
Te injur paca iti tai si tu picioarele
N-ai voie sa injuri ca te bate D-zeu cu lopata )
:O
Il blatuesc pe satana cu pate vegetal si iti da tie cu furca in cap poc-poc-poc
Pun lupii pe tine ba
Pun pisicile tine baaa
Ma pis pe ele
)
Ma tu faci pipi pe pisicile mele '? Afara dormi cu lupi tai!
Cu jet
)
Huaaaaa'pisarcosule
Ma apara Satana, iar pe tine te bate cu furca in cap
Ziua "perfecta„ nu e pentru nimeni, decat daca o faci tu, cum vrei si cand vrei si cu cine vrei.
Ziua în care pot fi eu însumi, sincer, alături de cei dragi, fără griji... adică să fiu fericit.
Stand cu iubitul meu, momentele cu le is cele mai minunate si pot sa zic ca atunci e o zi perfecta si nu mai am nevoie de nimic