| RAY a întrebat:

Cum ar fi daca ai fi acuzat de crima si ai fi in cautare generala ce ai face? sa spunem ca ai omorat pe cineva din gelozie,furie, ura etc

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu as fi in cautare generala pentru ca nu as fugi.Asta e.Va fi greu dar mi-as asuma raspunderea pentru ce am facut. Fereasca!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar de ce să i ei viata cuiva din gelozie sau ură? Cu ce drept, acea persoană ar trebui să stea inchis pe viață pentru asa ceva, din păcate sint cazuri.

| RAY explică (pentru CristiDinBucuresti):

Daca te-a inselat nu merita omorata?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru RAY):

Cu siguranță nu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"Daca te-a inselat nu merita omorata? "
rolling on the floor
Usurel Ray ce naiba.
Vrei sa devii criminal?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Din pacate nici pot fi inselat pentru ca sunt singur, dar daca as iubi cum am iubit cred ca as face nebuni nu stiu dar cred, ai grija cand vb cu mine ca poate te manc dani

| darrio2007 a răspuns (pentru RAY):

Nu.Papucii si adio.

| Narcis2007 a răspuns:

As scapa de cadavru si m-as comporta normal(desi nu cred ca as putea) daca se strica treaba voi recunoaste ca sa mi se scurteze pedeapsa

| OnuOnulică a răspuns:

Cred că ai probleme cu furia...
Sincer să fiu eu mas preda asa ar fi cel mai bine.

| zurick a răspuns:

Mi-ar fi teama, in nici un caz nu m-as preda politiei.As ascunde niste pastile sau droguri prin casa lui, as duce si-un caine turbat acolo...
Daca cu asta nu merge mi-as cauta un avocat bun, una sau doua persoane pe care sa le dau mita sa recunoasca ca sunt nebuna si ca nu constientizez ce fac...
PS.Nu ma cunosc prea bine,dar sunt sigura ca nu m-as preda, sunt sigura ca as incerca sa ascund totul, dar sunt si mai sigura ca pe mine sentimentul de vinovatie ma omoara(deci si varianta sinuciderii, bine acum sunt constienta, dar atunci sigur n-o sa fiu)
Sper sa nu se intample asa ceva.

| Sociopat a răspuns:

Transez cadavrul si calatoresc in toata tara lasand cate o bucata ascunsa.La final daca ma prind pledez pentru nebunie pretinzand ca sunt un fanatic care a pus in practica mitul lui Isis si Osiris.In vreo 10 ani ma vor elibera pentru buna purtare si pentru ca toate testele psihologice au iesit ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As continua...thinking

| fadnox a răspuns:

Complicat, de ce sa omori si sa te complici asa...mai bine stai in casa la caldura, e iarna

| RAY explică (pentru fadnox):

Am vazut un film cu o fugara ti-l recomand She Made Them Do It de aia am pus intrebarea

| fadnox a răspuns (pentru RAY):

A, multumesc, poate il vad
desi...nu-mi place fuga si atunci nici fugarii

| Muwz a răspuns:

Păi, probabil, as incerca sa imi refac viata. Un alt nume, o alta infatisare si tot asa.

| RAY explică (pentru Muwz):

Buna idee

| AnaRadu a răspuns:

Pai :
-Daca se stie ca sunt eu ma ascund in Siberia laughing si as sta acolo ceva timp dupa m-as muta in Florida.:3
- Daca nu descopera nimeni ma comport normal.
devil

| Zerathull a răspuns:

Oare ce ar face Dexter Morgan?

| Ciggaretto a răspuns:

Mas muta sau mas sinucide sau as putea sa am usa de fier dala tare de tot si in loc de geam usi de fier

| Alexandra_Serban_1999 a răspuns:

straight face Ciudata intrebarea dar eu m-as preda politiei. pentru ca totusi i-am luat viata cuiva

Întrebări similare