| 8i9i a întrebat:

Cum ar fi daca in viata reala oamenii ar putea folosi tehnici supraomenesti?
Ce tehnici dintre urmatoarele sau inventate de voi le-ati folosu:
Invatacel:tehnica clonarii; teh mingiutei de foc; teh atacului cu scantei; teh bulelor de apa; teh de invocare a ramelor mici; teh vantului din palma; teh de atac cu mucus.
Student:teh de atac cu laser; teh invizibilitatii; teh de invocare a soparlei gigantice; tehnica de substitutie; teh pumnului fulger; teh de invartire sub forma de titirez; teh de invocare a plantei carnivore gigantice; teh peretelui de piatra gigantic si atacul cu petrol;
Student avansat:teh de levitatie; teh de invocare a ursului u armura si sabie; teh de acoperire a pamantului cu vegetatie exotica; teh de impietrire a adversarului; teh de atac cu acid; teh de infasurare in panza; teh ploii cu shuriken; teh bulei gigantice de apa; teh valurilor de zapada;
Profesionist:teh ploii cu spini; teh de atac cu otrava care se intareste; teh de flexibilitate(alungirea membrelor); teh meteoritului de foc; teh acoperirii adversarului cu lava; teh de disparitie in vartej de apa; teh vantului ucigator care explodeaza; teh de invocare a balenei ucigase; teh de inocare a leului gigantic; teh peretelui triplu care lanseaza bolovani;
Criminal si Asasin:teh de mumificare; teh sarpelui care iese din gura; teh scutului din argint; teh celor 100 de sabii ascutite; teh de sinucidere cu explozive; teh secreta:clone din ata si din explozive; teh secreta:fantoma lupului dezertor; teh secreta:invierea mortului cu cinci capete; teh secreta:invierea mortului cu 5 maine de otel; teh secreta:invocarea zepelinului de razboi; teh secreta:pasarea phoenix din foc;
Conducatori supremi:teh vortexului de apa gigantic; teh de invocare a crustaceului urias; teh de invocare a albinei uriase; teh de incocare a chimerei; teh de sigilare sub pamant; teh tornadei de foc+ teh fulgerului; teh cascadei de apa gigantica + teh meteoritilor de foc; teh gaurii de absorbtie a materiei + teh rafalelor de vant cu otrava; teh iluziei + teh de invaluire a corpului adversarului in nisip; teh demonului mortii + teh zeului luminNu uitati ca unele tehnici sunt luate si usor prelucrate di anime-ui.

Răspuns Câştigător
| AnaBejenaru a răspuns:

TU GLUMESTI? ar fi suuuuuper, ar fi fenomenal, si mie mi-ar placea credema...as vi vrut ca lumea sa fie asa, dar realitatea doare

5 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

Ar fi extraordinar :X:X:X mi-ar placea la nebunie as alege sa fiu un conducator suprem dar si si criminal asasin.

| Kanpeki a răspuns:

Teh demonului mortii + teh zeului luminii. E tarewinking As da orice sa fie lumea asa big grin

| 8i9i explică:

Asa e. cred ca toata lumea si-ar dri asa ceva, insa ar putea fi si probleme deoarece unora le-ar fi sete de putere si ar prodece mari dezastre. Dar mai rau ca lumea de azi nu cred ca se poate.

| 8i9i explică:

Vad ca am facut multe greseli de gramatica.De abia acum am observat.

Răspuns utilizator avertizat