Ar fi grozav caci am facut multe greseli si as avea ocazia sa le repar sau sa le "comit " iar.
M-as intoarce doar pentru a vedea locurile, amintirile traite! Dar sa schimb ceva...nu cred! daca nu se intamplau atatea poate azi nu eram asa...
Ar fi fabulos.M-as intoarce probabil acum cateva secole sa imi vad o stamoasa de care mi-a povestit bunica.
Sincer,daca as putea sa ma intorc pentru cateva minute in trecut, cred ca as fi cea mai fericita persoana.
De ce? pai as indrepta greselile care le-am facut, pe unele dintre ele cu siguranta nu le-as mai repeta, nu as mai rani anumite persoane si le-as arata cat de mult inseamna ele pentru mine, as mai sta si pentru 2 minute cu prietenii care am crescut si pe care din pacate timpul ne-a indepartat si ne-a schimbat mult
N-am de ce să vreau asta. Trecul trebuie să rămână trecut. Când îți pasă prea mult de el, înseamnă că n-ai un prezent.
Pfoai,as face si ce as face
Daca pot sa ma intorc in timp dar sa raman la un anumit timp as face-o sa fiu iar mic la gradinita si sa ma apuc serios pe invatat . Daca ar fi sa ma intorc dar sa nu raman, pai da as fi ingerul meu pazitor pana in prezent.
Anna întreabă: