| Chawki a întrebat:

cum ar fi daca te-ai intoarce in timp? de ce? ce ai face?

10 răspunsuri:
| AOLEVRIC a răspuns:

Ar fi grozav caci am facut multe greseli si as avea ocazia sa le repar sau sa le "comit " iar.

| gingergirl1 a răspuns:

M-as intoarce doar pentru a vedea locurile, amintirile traite! Dar sa schimb ceva...nu cred! daca nu se intamplau atatea poate azi nu eram asa...happy

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Ar fi fabulos.M-as intoarce probabil acum cateva secole sa imi vad o stamoasa de care mi-a povestit bunica.

| Enanita a răspuns:

Buna!

Ar fi super, pentru ca as avea ocazia sa-mi indrept greselile.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Aş întoarce timpul atât de mult, încât să nu fiu născută.

| SugarMommy a răspuns:

Atat de multeee***
Nici nu'ti poti imagina straight face.

| mihaelaa18 a răspuns:

Sincer,daca as putea sa ma intorc pentru cateva minute in trecut, cred ca as fi cea mai fericita persoana.
De ce? pai as indrepta greselile care le-am facut, pe unele dintre ele cu siguranta nu le-as mai repeta, nu as mai rani anumite persoane si le-as arata cat de mult inseamna ele pentru mine, as mai sta si pentru 2 minute cu prietenii care am crescut si pe care din pacate timpul ne-a indepartat si ne-a schimbat multhappy

| flavia2000 a răspuns:

M-as corecta cat de mult posibil.

| Wøodenpints a răspuns:

N-am de ce să vreau asta. Trecul trebuie să rămână trecut. Când îți pasă prea mult de el, înseamnă că n-ai un prezent.

| DenisIonut01 a răspuns:

Pfoai,as face si ce as face laughing

Daca pot sa ma intorc in timp dar sa raman la un anumit timp as face-o sa fiu iar mic la gradinita si sa ma apuc serios pe invatat happy. Daca ar fi sa ma intorc dar sa nu raman, pai da as fi ingerul meu pazitor pana in prezent.

Întrebări similare