| Cipi1212 a întrebat:

Cum ar fi fost dacă omul nu ar fi fost muritor?

Răspuns Câştigător
| simplaexistenta a răspuns:

Cam putin loc pe pământ si la un moment dat, plictisitor. Pământul nu ar mai avea resurse. Deci ar fi in concluzie cam naspa

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In nici un context inimaginabil de catre mine existenta nu ar avea sens, pur si simplu existenta nu are sens e o amagire si o suferinta complita continua, a nu putea scapa de asta ar fi un iad continu, starea naturala a universului este NIMIC

| Violleta2022 a răspuns:

Nemuritor happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Aglomerat ar fi fost...

| Mindfulness a răspuns:

Pentru mine ar fi un iad neînchipuit! Pentru mine moartea e chiar o binecuvântare și tu zici de nemurire laughing

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

Hai 150 -200 ani parca as vrea dar biologic cu un corp marcar la nivelul de 45 -50 ani nu mai mult!
Pentru călătorit, distracții și un pic de curvasarit!

| Mindfulness a răspuns (pentru MistarGoGu):

Sa vezi cum e sa trăiești cu agorafobie și cu depresie și hiperhidroza cranio faciala daca mai vrei sa trăiești atât laughing
Daca alegeam sa nu mă nasc as fi făcut-o la infinit!
Ce am eu nu se mai poate vindeca și te chinuie rău de tot! Doamne ferește să trăiesc și 100 că ar fi tragic!
Daca ai multi bani poți arăta și la 50 de ani bine, stresul ne îmbătrânește cel mai mult, cortizolul.

| RAY a răspuns (pentru Mindfulness):

Tu ai juca la pacanele inca o mie de ani

| Mindfulness a răspuns (pentru RAY):

Nu mai joc la păcănele!
Și acum pot sa merg sa joc și nu o fac! Pot sta fara păcănele bine și liniștit cum stăteam și până să nu mă apuc.
Mi-am dat seama de niste chestii plus că nu mai vb cu mine nimeni din familie de când joc la alea, toți mă urăsc.
Pot sa stau și cuminte! Nu am probleme că nu mai joc nu sufăr! Mai rău e fara dulciuri aici e bătălia foarte grea!

Eu cu concerta pot fara dulciuri -echilibreaza dopamina in creier -o mentine sus desi simt asa o stare de viata

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

Îmi pare rău să aud! Doamne ferește! Da mai am și eu momente de stres din cauza programului incarcat! *( anul 2017 cu 56 zboruri ) în Europa în interes de munca!
Dar la anul pun STOP și ma retrag la caldurica prin Senegal în lunile de iarna din Europa!
Pura vida!

| Mindfulness a răspuns (pentru RAY):

De ești cat China?laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Am fost un tip dur, nu am avut adversar la bătaie și uite in ce hal am ajuns!

M-am ingrasat in 10 ani nu in doua zile, un kg de grasime are 7700 de calori ori 30 kg cat am eu, calculeaza si tu

| MistarGoGu a răspuns:

1. Nu prea mai aveam loc pe Pământ! *? ( dacă ne mai și înmulțeam )!
2. Rămâneam pe cap cu niște sinistrii ca Hitler, Stalin... && mulți alți dilimaci!

| Delllla a răspuns:

Nu mai existau adventiști.

| JohnnydeFeer a răspuns:

ZEU