| syd2 a întrebat:

Cum ar fi fost lumea daca nu ar fi fost existat religia si de ce?

4 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Religia nu face decat sa raspandeasca frica,frica nu duce decat la nesiguranta si slabiciune,poti trage concluziile singur.
Chiar tind sa cred ca societatea chiar nu avea nevoie de o asemenea inventie pentru a fi constienta de niste trasaturi pe care omul le dobandise oricum din nastere.
Si uite ca totusi exista,cu toate ca exista,omul inca continua sa faca lucrurile astea pe care religia "incearca" sa le interzica (evenimentele din franta de acum cateva zile).
Nu cred ca religia este singurul motiv pentru care oamenii comit atrocitati, insa cu siguranta are si ea partea ei de vina.
In concluzie sunt de pare ca religia nu i decat un cutit in coasta unui mort, inutila, insa si fara ea, nu cred ca lucrurile ar fi fost diferite

| corbulalbrosu a răspuns:

Religia este germenele tuturor relelor si nenorocirilor pe care omenirea este nevoita sa le suporte si toate astea se petrec din cauza unora care nu gandesc din cauza ignorantei si a lipsei de cultura.

Răspuns utilizator avertizat
| Dugalle a răspuns:

Pustie si barbara pentru ca religia ne tine totusi nitel potoliti, nu crezi?

Nu e bine sa furi, nu e bine sa omori, nu e bine sa faci rau, nu e bine sa raspunzi cu violenta decat daca esti fortat si obligat de imprejurari si e singura ta solutie ramasa, mai da o paine unui cersetor, din astea.