Ar fi fain, aş putea să cad în sus până la lustra din cameră mea şi să iau muştele moarte.
Toţi am avea freze afro
Nu?
Sau am putea umbla pe pereţi.
Sau am fi mai fericiţi că am zbura
Suntem siguri ca acest lucru nu se poate. Dar am vazut la circ acea ''plasa elastica ''care dezvolta simtul echilibrului si controlul in spatiu al corpului.
Nu am mai manca mere din copacul lui Newton, pentru ca ar cadea in sus si nu le-am mai ajunge.
Pentru noi romanii, care ne tot ducem in jos de cativa anisori buni, ar fi foarte bine.
Pai asa, nu s-ar mai zice sa revenim cu picioarele pe ''pamant'' ar zice sa revenim cu picioarele in aer!`Oricum ar fi Interesant -o nebunie
Pai nu ar mai fi gravitatie si toate obiectele ar cadea in sus, dar cred ca ar fi super.
Ar fi de vis, iar cum omul dispune de libertatea de a visa. D-ai drumul, vei ajunge pe taramul imaginatiei unde nimic nu te va opri sa fi asa cum vrei tu.Imaginatia inconjoara lumea si poti sa iti imaginezi si sa traiesi fericirea.Bafta!
Acest lucru este inposibil deoarece nu ai unde sa cazi decat pe un obiect sau o suprafata extrem de mare care are gravitatie.Nu e logic? Noi suntem atraşi de Pământ!
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: