Cum ar trebui să fii? Indiferentă. Iar dacă lumea insistă, să le arăţi şi semnul păcii doar cu un deget.
Bună ziua tu nu ai nici o vină ei sunt prea duri adică nu ştiu să se comporte cu o fată nu te mai lua după ei, igonorăi iar tu fi cum vrei nu trebuie să faci ce vor ei, mie unul nu îmi pari o persoană rea aşa că punctul meu de vedere este unul bun, vezi nu toţi se comportă urât cu tine.
O seară frumoasă!
Depinde cine/cum/in ce context se comporta urat cu tine.
Nu cred ca ar trebui sa arati mai bine, pentru ca poti sa fii oricat de frumos vrei tu si vorbesti cu o persoana si vavedea ca nu esti la fel de frumos si in ionterior.
Eu cred ca ar trebui sa fii calma, rabdatoare, sa zambesti mereu si cea mai grea parte: sa nu te uiti la altii. Daca X are bluza noua de firma nu stiu care si eu vin cu aceeasi bluza toata saptamana si se uita urat la mine, logic ca vede ca n-am bani. Nu conteaza asta. Nu lua in seama lucruri de genul asta, pentru ca majoritatea persoanelor care gandesc asa (adica X e sarac, nu-l putem accepta in grupul nostru) gandesc nu numai gresit, dar tind sa se creada sefi si sa-i trateze pe ceilalti cu superioritate.
Am vazut ca tot tu ai pus intrebarea despre invidie. Nu vreau sa te judec, dar cred (te rog mult sa ma ierti daca cred gresit, este doar un sfat, este ceea ce cred eu) ca probalil esti invidioasa pe ceilalti pentru ce au ei si nu ai tu si faptul ca te trateaza rau.
Nu conteaza cum te trateaza, te trateaza asa pentru ca nu-ti cunosc adevarata valoare si ei nu stiu ca daca tu ai lipsa maeriala esti o persoana buna, rabdatoare si care-i ajuta pe ceilalti.
Sper sa ma scuzi daca am gresit ceva si sper sa-ti fie folositor!
Numai bine!
Dacă nu te mai consumi atât din cauza aceasta, n-o să se mai repete.Nu le mai acorda atât de multă importanţă, pentru că numai tu ai dreptul să te judeci ..numai tu te cunoşti cu adevărat.Dar dacă tot insistă cu astfel de comportamente sau injurii la adresa ta, arde-le câte un bocanc în faţă.
In ce zone i-ai lovi incat sa nu-i bagi la morga?
Să nu-mi spui că ai de gând să baţi pe cineva
Asa in caz ca ma enerveaza careva, desi asta se intampla in fiecare zi in afara de sambata si duminica.Invat intr-o scoala plina de gay si pitipoance in devenire.nu cred ca as regreta daca l-as lovi pe unu'.