| chiftelutza a întrebat:

Cum ar trebui sa se comporte si sa arate pentru voi Mr Right?hee hee

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Presupun ca poate fi vorba si despre Mrs Right. Partenerul ideal trebuie sa aiba multe calitati. Nu trebuie sa fie perfect dar trebuie sa aiba macar cate un pic din fiecare calitate. Niciodata nu va exista perfectiunea si trebuie sa intelegem ca nu trebuie sa cautam asta. Nu caut un fotomodel dar fata trebuie sa fie draguta, nu trebuie sa fie clown dar trebuie sa aiba simtul umorului, nu trebuie sa fie Einstein dar prefer o fata care sa nu plece cand incep o discutie filozofica. Nu degeaba e vorba aceea cu ce e mult strica. Fiecare e special in felul lui dar degeaba exceleaza la ceva daca la restul nu e macar la o medie acceptabila. Prefer o fata speciala intr-un anumit fel dar care sa nu aiba defecte mari in alte privinte. E greu de spus cum ar trebui sa arate. E mult mai usor sa spui cand o vezi : Ea e sau Ea poate fi!

| UnuDoiTreiPatru a răspuns:

Nu conteaza cum arata Mr Right. Persoana pe care o accepti exact asa cum este, pe care nu poti fii geloasa si te poti deschide in fata lui in totalitate fara nici o teama, caruia ii iubesti toate calitatile si defectele, care te completeaza, acela e Mr Right...

| gloria a răspuns:

Pai cum sa arate nu stiu ca desi nu imi placeau brunetii candva, m-am indragostit de unullaughing mai degraba cum sa se comportehappy in primul rand sa fie comunicativ, educat, cu simtul umorului, inteligent si sa invete sa ma cunoascahappyaaaa si sa aiba ochii negrii daca se poate big grin si in zodia fecioaralaughing