| Alkatraz a întrebat:

Cum arata baiatu/barbatul perfect pentru voi sau aproape de perfectiune? Cum ar trebui sa fie, sa se poarte?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu trebuie sa fie nicicum ca sa imi atraga atentiawinking
Trebuie sa fie doar normal.Insa la mine normal inseamna multelaughing

| Ana a răspuns:

Pai ca fizionomie, saten, ochii caprui/verzi, inalt, bine facut big grin, nu vreau cine stie ce frumusete ca dup aia poate mi-l fura alta happy [a fost o glumitza tongue]... iar ca comportament, in primul rand sa ma iubeasca, sa tina la mine, sa fie si putin gelos [ca de asa imi arata ca ma iubeste], sa fie gentelman [numai cu mine], sa nu ma fac geloasa [ca atata ii trebuie big grin], sa se gandeasca mereu la mine, sa nu ma minta, sa fie fidel [cel mai important]... si mai sunt multe de zis da acum numai imi vine nimic in minte happy

| arysa a răspuns:

Pai sa fie un baiat inteligent, nu genul macho men care se imbata la fiecare petrecere si fumeaza 2 pachete pe zi si in afara de "ma iubeste femeile" sa nu mai stie nimic, sa ai ce vorbi cu el, sa fie sincer, fidel, sa nu vrea "alte" lucruri, sa ma respecte, etc. Fizicul nu conteaza foarte mult daca are calitatile de mai sus e suficient.

| oanamaria a răspuns:

Eu nu vreau un baiat/barbat perfect pentru ca nu exista, de asemenea nici fata/femeie perfecta.
eu zic ca e importanta compatibilitatea, poate ca un barbat are o calitate extraordinara si partenera vrea exact invers sa fie. un barbat e perfect pentru tine atunci cand te completezi cu el, va impartasiti convingerile, ideile, planurile de viitor, dar degeaba face acestea daca nu aveti la baza relatiei voastre iubire, armonie, respect, etc. abia atunci relatia poate deveni perfectawinking

Întrebări similare