Pai sa vedem...4 pereti albi...parchet pe jos, geamuri pe un perete(3 mai precis), pe peretele opus este o usa cu 2 geamuri, un birou mare, un sifonier, o biblioteca, pat, saltea pe pat, chiar si cearsaf si perna, pe birou am 2 boxe si un subwoofer, un monitor, un mouse wireless, o tastatura, o imprimanta, o veioza, cateva hartii mototolite, o punga goala de tadim, un microfon, un cutter, o rigla, si un marker...pe jos sunt haine si multe altele...
2 pereti mov, 2 pereti galbeni :X
o canapea cu mov, biblioteca cu sifonier si birou, un pantofar si un covoras super sweet(tot cu mov)
Poi, un perete mov, unul roz, unul alb, unul galben pai
peretzii sunt plini de inimioare, stelute, flori, personaje din desene precum mickey mouse, minnie mouse, tom si jerry, strawberry, teddybear et fosforescente... o luna inconjurata de stele 2 delfini mari si un fluturas care sunt suporturi pentru poze am 3 po0ze puse in ele, biroul cu pc-ul, imprimanta, 2 boxe pe el [pentru ca celalalte sunt agatate pe peretzi] in sertare : carti, caiete, pixuri, jurnalul etc... aa si imi e p birou un glob si suportul pentru cd-uri...patul(cu o panza roz ca sa nu ma vada nimeni cand dorm) dulapul, o comoda cu tv-ul pe ea, o mingea(fotoliu) si 2 noptiere...aman2 cu 2 veioze pe ele...caloriferul,geamul`, draperiile in 4 culori (mov, roz, alb, galben pai) un suport pentru jucarii...inalt pana in tavan...si un scaun cu rotile, pus in fata biroului
ai fost atat de curioasa...incat ti-am sp totul ff detaliat
chiar foarte, foarte, foarte
sper ca ti-am fost d ajutor [cu nimic, cu ce]
pupici:*
pa`pa
P. s scze pentru acele greseli de ortografie
dar cont ca ma corectez acum
etc*
mai*
o minge*
puuuuuupu` mare:*
Peretsii roz, dar nu prea se observa pentru ca sunt tapetatsi cu postere. Un panou de pluta pe care am prinse diferite chestii. Mobila roz cu buline albe. E foarte intima si ma reprezinta, nu as schimba`o.
Mai trebuie sa schimb mobila, si-mi place
In rest am tot ce am nevoie... birou mare, canapea mare, comoda, lcd tv.
A, si inca ceva e cam mica, dar nu-i problema.