La mine fericirea înseamnă muzică şi iubire. Când iubesc sunt fericită, şi când ascult muzică
P.S: Sunt o persoană directă
Pentru mine iubirea este precum circuitul apei in natura...adica indinspensabila. Odata ce a ajuns in noi e ca un drog.Ne face sa radiem sa fim unici.
Pentru mine fericirea reprezintă totul. Pentru că un chip zâmbăreţ atrage o persoană ,iar de aici ia naştere iubirea. Sunt fericită când iubesc şi sunt iubită.
Sunt fericită când iubitul meu are zâmbetul pe buze şi-mi spune "La multi ani " cu un trandafir grena ,roşu sau alb pe care il ador.Fericirea se vede în ochii celui iubit, precum şi în aceluia care iubeşte. Ochii sunt oglinda sufletului. Ei nu mint!
Sunt fericită când vine mami acasă şi-mi zâmbeşte cu lacrimi în ochi spunându-mi "mi-a fost dor...te iubesc mult" .Sunt fericită când văd un cuplu ţinându-se de mână şi zâmbind unul altuia,când văd un mire şi-o mireasă că-şi leagă destinele printr-un jurământ veşnic...sunt fericită dacă tu zâmbeşti; nu-ţi pot vedea zâmbetul,dar ştiu că el există pe buzele tale.
O seară frumosă în continuare!
RAY întreabă: