anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum arată pentru voi lumea perfectă?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bani in contul bancar cu 6 zerouri in plus in fiecare luna - roboti si totul sf ca in filme. Daca as avea un terminator pe post de bodyguard m-as duce prin oras sa vanez infractorii.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru mgtow):

Banul a provocat atâtea războaie, decese, conflicte..lumea se închină la bani...iar daca te gândești doar la bani și trăiești doar pentru bani ai sufletul amanetat, o viață întreagă tot aduni, dar parca tot nu ii suficient, banii nu sunt pansament ..Asta spunea o melodie de a lui Vescan.Dar eu zic că e chiar adevărat mai ales asta:banii nu sunt pansament.

| RAY a răspuns:

Fara oameni, ar fi perfecta

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu prea stiu, adica nimeni nu cred ca stie sigur care ar fi lumea perfecta.

Da... pace, intelegere, fara vorbe urate, toata lumea fericita si cel mai important, linistea. Dar toate acestea nu stiu unde ar duce.

Daca totul este asa cum este, si daca totul o sa fie altfel... orice nume i-am dat, univers, existenta, Dumnezeu, presupun ca din acest punct de vedere, lumea este perfecta deja si a fost mereu sad

| Mosotti a răspuns:

Sa fiu sanatos tun, sa raman pana la 100 ani cu fizic de 25, sa am preocupari de pe urma carora sa am satisfactii si sa ma bucur, si sa iau bani multi de pe urma unor activitati, sa am o viata f buna, sa am o partenera cu care sa ma inteleg super si sa ne placem de sa ne innebunim (haha), si cand mor sa mor subit fara sa simt ca sa nu ma chinui, si sa mor odata cu familia mea ca sa nu suferim unul dupa altul.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca ar fi perfect daca toti am putea sa fim egali (cel putin din punct de vedere financiar) si sa nu mai existe răutate,crime,violuri, jafuri.
Sa trăim toti înconjurați de natură, fericiti, fără greutăți, cu reguli normale de care toata lumea sa tina cont.Sa fie tratamente pentru boli si sa nu mai existe durere.

| Catrice a răspuns:

Fara oameni.

| Goete a răspuns:

Exact asa cum e.

Priveste-o
si priveste-o
pana cand nu o vezi perfecta

| Nemessys a răspuns:

Daca lumea ar fi perfecta, ar fi plictisitoare.
Imi place sa traiesc in realitate, nu in vise.
Prefer sa visez la chestii care sunt realizabile.

| Apokales a răspuns:

Exact asa cum este. Si nu uita, ai spus perfecta, nu buna.

| StrongHeart a răspuns:

Am incetat de mult sa visez la asa ceva.
Noi,oamenii, nu stim sa apreciem ce avem.Cine stie,poate am avut o lume perfecta,dar am pierdut-o si toata viata noastra o cautam.
Distrugem tot, ne pasa doar de propria persoana, suntem defecti, perfectiunea e o iluzie, printre multe altele.
Putem totusi sa tindem spre perfectiune, nu ne opreste nimeni.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Ca in Împărăția lui Dumnezeu.

| NotNamed a răspuns:

Buna intrebare. Pai situatia asta este posibila si acum, nu numai in povestile de adormit copii. Pai in primul rand ar fi cazul ca toate natiunile de pe glob sa fie unite intre ele. Sa colaboreze si sa isi foloseasca resursele împreună pentru a dezvolta populatia și infrastructura cat mai mult, rapid si eficient. Ar trebui sa existe un plan bine pus la punct la nivel local in orice punct de pe glob de exemplu militienii de pe timpul comunismului care sa extermine orice forma se exprimare necuvenita sistemului, a ceea ce se întâmplă in lume, deciziilor luate si voi da si un exemplu: Daca o persoană are tupeul sa vorbească si sa lanseze teorii de exemplu ca vaccinul este fals, luat si dus in lagare de munca fortata 1an de zile cu portia de bataie zilnica si umilit in fata întregii populații. O alta ideea importanta ar fi sa comunice intregii lumii, marile guverne ale lumii, ca totul a fost un sistem foarte complex si bine pus la punct pentru ca lumea sa poata trai într-un echilibru social, iar ca multe credinte si ritualuri sunt false din cauza intelegerii gresite a civilizațiilor antice pentru fenomenele la care au luat parte. Ar trebui ca marile guverne ale lumii sa recunoască si sa faca publice dovezile in legatura cu viața extraterestră inteligenta si ca noi luam legatura cu ei dar si sa declasifice si sa ne puna la dispoziție toate dosarele cu rapoarte, foi, hotarari despre musamalizarile extraterestre din trecut. Pun foarte mare accent pe dezvaluirea vietii extraterestre pentru ca pe laga ca este cel mai mare secret al lumii, ne.ar raspunde la toate intrebarile din lumea asta iar in cea mai mare parte la adresa religiilor si provenienței lor. Cu o civilizație extraterestra care misuna printre noi si care acum nu ar mai trebui sa se ascundă, ar incepe mult mai usor si eficient procesul de împrumutare a tehnologiei extraterestra care ne-ar face viața extrem de buna. Ei ar avea cunistinte vaste si compexe despre orice, inclusiv cum ar trebui sa decurga viața pământească si ce e bine si ce nu. Ar trebui sa se ocupe de modernizarea intregii populatii, sa găsească solutii adevarate si corecte asupra tuturor problemelor populatiilor si sa mearga pe principiul "toti pentru unul, unul pentru toti". Pe langa asta ar trebui sa aiba și in plan oprirea incalzirii globale dar si a poluarii, pentru a salva speciile de animale, fauna si viata de orice forma de pe planeta. Lucru care se întâmplă si in ziua de azi dar care nu e luat cum ar trebui in serios. Ma opresc aici, vreau sa induc doar câteva idei pentru ca is multe de zis doar din partea mea care nu am cunostinte vaste despre situația fiecarei tari insa cu siguranta un guvern care ar fi specializat pe asa ceva ar gasi muult mai multe dezechilibre, brobleme si solutii mult mai fiabile si bune pentru acestea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O lume fara boli, fara dușmani și fără hoți, criminali, oameni corupți, o lume cu oameni drepți, cinstiți, o lume fara oameni perverși și invidioși, o lume unde ești respectat și apreciat indiferent de statut.
Dar lucrurile nu funcționează așa fiindcă lucrurile trebuie sa fie bine echilibrate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O lume în care toată lumea face sex numai după căsătorie cu cineva special și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți.

O lume perfecta mă include pe mine gol in natura și femei goale care sa le am din plin și să-mi satisfacă toate poftele sexuale posibile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O lume in care sa nu simt ca am un avantaj incorect față de unii dintre semenii mei din pur noroc.

| Nume6 a răspuns:

Aș vrea să nu mai existe rusinea, frica, iar daca astea doua nu ar mai exista cu totii am lupta pentru ceea ce ne dorim. Imaginează-ti ca maine vezi un băiat pe stradă de care iti place cum arata extrem de mult, ce faci daca iti e rusine sa il bagi in seama? te duci acasa si te gandesti intr-una la el si rămâi cu regrete. Vezi despre asta e vorba daca nu ar exista rusinea sau frica nici regretele nu ar fi=o viata fericita. Nu are nimeni o viata trista, doar ca frica sau rusinea de clișeu ii opresc sa si-o faca fericita viata...

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Uita-te la Zootopia si asa arata, sau la Rapunzel, O poveste incalcita, fara partile alea rele.Cam asa arata.

| Byb2001 a răspuns:

Fara depresi anxietate frica rusine allcolici perversi

Întrebări similare