| FeliciaCorinaA a întrebat:

Cum arata pentru voi o persoana amuzanta? Considerati ca o astfel de persoana are neaparat foarte multi prieteni sau trasatura asta poate ceda in fata timiditatii?

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

O persoana amuzanta se vede de la o posta DEcat multi prieteni mai bine putini si buni

| birdie14 a răspuns:

Buna.O persoana nu se naste amuzanta si nici cu prieteni, ci capata cu timpul aceasta calitatea(aceea de a fi comic)si odata cu asta isi face si prieteni.
O persoana amuzanta cum poate arata altfel decat amuzant?
Si sincer in cazul meu trasatura aceasta nu a cedat in fata timidiatii.
Bafta.

| Dianné a răspuns:

Pai, consider ca o persoana amuzanta este si prietenoasa, nu? Eu am intalnit cazuri in care persoanele cu aceasta calitate, au prieteni destui. Desi, acestia oricum se pierd din zi in zi sau din saptamana in saptamana, si tot asa. Nimic nu este stabil, daca nu ai prieteni, esti singur si nu te poti amuza de unul/una singur/a, aiurea. Nu cred ca poate ceda in fata timiditatii amuzamentul, pentru ca mereu persoana aflata in "impas", are imaginatie, ironie si poate inventa ceva pe loc cu care sa inchida pliscul "comentatorului".

| Orube a răspuns:

Eu cred ca daca esti amuzant te poti scoate din foarte multe situatii, dar trebuie sa fi si serios cand trebuie.Imi plac foarte mult acest gen de persoane, sunt super!
Nu are neaparat multi prieteni(ma refer la prieteni adevarati), dar se intelege cu toata lumea(cei care ii inteleg umorul).

| Suck a răspuns:

O persoana amuzanta e o persoana care intelege o gluma si stie sa raspunda la o gluma si stie sa faca o gluma... of sheet prea multa "gluma".