Cea care stie sa ma iubeasca si sa ma accepta nu pentru ce pot sa ofer, ci pentru ceea ce sunt!
In primul rand eu adorr:barbatii MISTERIOȘI,inalti, albi la piele cu ochii caprui/negrii si parul negru.(descrierea unui baiat din liceu de care mi-e drag insa nu e cum am descris mai jos.e mai rebel si injura ceea ce nu imi place/atrage DELOC)
Si in al doilea rand sa fie PROTECTOR, putin gelos, gentleman, sa iubeasca animalele.Si ceva ce nu e neapărat dar mi-ar place: sa fie pictor si sa asculte muzica clasica.
Glumind putin ca intre barbati, dar sufletul conteaza si el, nu sunt ipocrit sa zic ca 100%, dar pe langa fizic si caracter, conteaza si sufletul fetei,, multi factori sunt declansatori pentru a forma 'ideala'.
Atunci ar fi totul si mai perfect, as avea cu cine sa ma contrez la nesfarsit.
Una ca ea ar fi ideala)))
Nu exista partenera perfecta, nu-mi doresc lucruri imposibile, vreau sa incep cu ceea ce e posibil
Are 18 ani. BLEAH. Da-mi voie sa mananc intai, ca sa am ce sa vomit dupa. Hahalerele astea trecute de 24 merge. Desi 2 din ele sunt fete mari ....Ma sacrific.
Nu mai minti. Nimeni nu apreciaza onestitatea. Bine, aproape nimeni. Multi minti ca da, dar pe dracu. Foarte rar gasesti oameni care chiar apreciaza crudul adevar. Foarte, foarte rar. Crede-ma.
Fiind baiat, imi plac fetele.
Desi exista exceptii ocrotite de lege.
La fete, cel mai mult imi atrage atentia, 'proportia de aur', care este cuibarita intre picioruse, daca nu e grasa si nu se mai vedenimic, doar 'otova', atunci nu-mi place nimic altceva, caci totul 'se leaga'.
Proportia de aur, este ca cea a piramidelor egiptene, iar la fetele frumoase este ca la Coloana Lui Brancusi, 2 piramide cu baza comuna suprapusa, respectand raportul de aur.
A doua calitate ar fi sa nu fie 'feministe', apoi sa stie realmente sa gateasca, de iubire, oricum femeile nu se pricep, caci nu le permite genetica si consecintele si menirea lor pe pamant.
La femei, dar este si normal, primul venit, primul servit, etc.
Si as mai vedea o cerere!
Sa fie fair -play, sa te mai lase cu ceva gologani in buzunar, dupa ce te taraie prin procese(dupa divort), macar un scaun, sa-ti odihnesti oasele, sa nu fac varice!
Daca vrea doar O DATA, e bine ca scutim alte ostenel, oricat de mult ar costa!
Trebuie sa aiba o situatie financiara foarte buna si sa-mi dea voie sa-i acord suport financiar pe toata perioada relatiei. De asemenea, sa fie Matthew McConaughey.
Simtul umorului, intelegere din partea lui si respect cam asa arata un partener perfect pentru mine, daca ma face sa rad clar voi imbatrani alaturi de el sa zicem ca l-am gasit deja gracias Dioss
Sa fie sincera, sa vorbeasca putin, sa ma respecte, sa fie inteligenta, sa nu stea un an in oglinda, sa nu se ingrijeasca prea mult, pentru ca timpul trece si sunt lucruri mai importante de facut si plus ca daca vine de la salon nu prea ii mai sta sa se implice la lucrurile mai utile. Estetica sa fie si ea 50%, ca daca este 100% ma dezorienteaza. Eu fiind un om de temut am nevoie de o femeie mai tacuta, linistita, rusinoasa, pudica, rationala asta ma face mai putin animal. Daca stie sa ma ingrijeasca, poate sa ma certe cat vrea ca oricum nu o bag in seama(poate sa imi spuna si du-te-n doftori). Asta e femeia ideala, sa fie gospodina, sa faca prajituri si fasole frecata. Aaa da, si sa stii ca, caracterul conteaza. Cand iesim prin oras sa se uite mai putin pe la magazine, sa se uite la lucrurile alea mai ieftine, sa stie sa traga de un suc 1 ora, sa ii mai placa si pe la mc donald, sa fie atenta la filmele care imi plac si sa fie sensibila la lucrurile alea care le evidentiez si sa inteleaga mersul, adica desfasurarea filmelor si plus daca imi citeste filmele are un plus. Sa ma certe daca merg pe la cazinouri(adica pe drumul gresit), sa iasa in fata atunci cand mi rusine sa le spun oamenilor pe fata, sa ma lase sa ma duc la fotbal, sa imi spele, calce, sa stie sa danseze pe ritmurile lui Guta, sa cante muzica banateana, sa fie descurcareata si sa aiba bani si sa mi dea mie, sa aiba averi, sa nu fie prea inteligenta ca imi place sa domin si sa manevrez situatia, sa se roage. Sa nu se uite la telenovele si sa imi dea telecomanda, sa-mi aduca mancare la pat cand sunt mai obosit, sa imi respecte intimitetea atunci cand vreau sa fiu singur(adica aici pe TPU), si sa ma intrebe numai daca vreau sa o vad, sa bata la usa si sa astepte pana ii dau eu acceptul si atunci cand nu ii dau sa se conformeze. Sa puna botul atunci cand ii spun ca invat pentru nu stiu ce cursuri. SI nu mai spun mai multe ca oricum s-ar feminazistele pe mine, lasa ca vezi tu. Aa da, si sa mearga la cumparaturi frate, ca zici ca acolo-i moartea. Important mai este sa nu stie pe ce lume traieste, asa nu mai trebuie sa caut eu ascunzatori.
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: