Normal omul are nevoie doar de 4 ore de dormit pentru a isi face somnul.Asta nu e valabil la toti depinde fiecare cum s-a obijnuit.De exemplu eu ma pun in pat la 11 12 ma trezesc la noua sunt odihnita apoi mai dorm si de amiaza 3 4 ore, stiu sunt cea mai somnoroasa persoana.
Pai mă culc pe la 11 și mă trezesc pe la 10 dar mai am momente când mă trezesc de la 8
Inseamna ca esti o pisica. :-> pisicile dorm de regula mult. nu te condamn si eu as putea dormi toata noaptea + toata ziua doar ca mai am si altele de facut
Asta a fost in iulie x.x Noapte asta m-am culcat la 4 dimineata x.x Trebuie sa incep sa ma culc iar pe la 9-10. Tin minte data trecuta nu dormisem vreo 36 de ore ca sa pot adormi la 9, ca sa-mi fie somn ...pentru ca am ceva insomnii.
Aoleo. incearca sa vezi cauza si sa gasesti ceva solutii mai ok decat sa nu dormi. cea mai buna terapie este somnul. omul rebuie sa doarma 8 ore pe noapte.
Mi-am facut regimul deja inapoi la: culcare la 10-11 si trezire 5-7. Insa am folosit aceeasi metoda ca data trecuta. Deacum de aproape 2 saptamani mentin acest regim, sper s-o tin tot asa, puternic.
Multumesc, dar cum o duci tu? dormi bine? noaptea sau inca zombie esti (din intrebare)?
Eu daca dorm mai putin de 8 ore, sunt praf. asta e strange, avand in vedere ca toti cei din jurul meu dorm 5-6 ore
Emanuela347 întreabă: