| JustBlackNoGrey a întrebat:

Cum arata programul tau de somn?
( Te odihnesti pentru 8 ore bune de somn pe noapte?
Ai putea dormi toata ziua?
Esti mai degraba o persoana nocturna?
Nu prea dormi pentru ca ai multe de facut?
Stai treaz toata noaptea si apoi esti o epava dimineata?
Nu dormi mai deloc?
Sau dormi 6-8 ore, daca esti norocos? )

Eu nu prea am program... uneori stau treaz toata noaptea pentru ca pur si simplu e prea faina noaptea ca sa dorm si atunci imi vine cheful sa fac te miri ce, dar apoi dimineata sunt un zombie. insa, daca as avea ocazia, m-ar tine sa dorm toata ziua big grin dar in general incerc sa am dormite minim 6 ore in 24 de ore laughing

Voi?

Răspuns Câştigător
| Arii2 a răspuns:

Normal omul are nevoie doar de 4 ore de dormit pentru a isi face somnul.Asta nu e valabil la toti depinde fiecare cum s-a obijnuit.De exemplu eu ma pun in pat la 11 12 ma trezesc la noua sunt odihnita apoi mai dorm si de amiaza 3 4 ore, stiu sunt cea mai somnoroasa persoana.

42 răspunsuri:
| JustBlackNoGrey explică (pentru RAY):

Oo, tu o duci bine! big grin

| FaraNumePls a răspuns:

Pai mă culc pe la 11 și mă trezesc pe la 10 laughing dar mai am momente când mă trezesc de la 8

| JustBlackNoGrey explică (pentru FaraNumePls):

hee hee nu ai deloc probleme cu somnul. fain de tine

| ShaOfHatred a răspuns:

Ce-i ala somn?

| JustBlackNoGrey explică (pentru Arii2):

Inseamna ca esti o pisica. :-> pisicile dorm de regula mult. nu te condamn si eu as putea dormi toata noaptea + toata ziua big grin doar ca mai am si altele de facut sad

| Dan193 a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Asta a fost in iulie x.x Noapte asta m-am culcat la 4 dimineata x.x Trebuie sa incep sa ma culc iar pe la 9-10. Tin minte data trecuta nu dormisem vreo 36 de ore ca sa pot adormi la 9, ca sa-mi fie somn ...pentru ca am ceva insomnii.

| JustBlackNoGrey explică (pentru Dan193):

Aoleo. incearca sa vezi cauza si sa gasesti ceva solutii mai ok decat sa nu dormi. cea mai buna terapie este somnul. omul rebuie sa doarma 8 ore pe noapte.

Mi-am facut regimul deja inapoi la: culcare la 10-11 si trezire 5-7. Insa am folosit aceeasi metoda ca data trecuta. Deacum de aproape 2 saptamani mentin acest regim, sper s-o tin tot asa, puternic.

OOo, bine ca functioneaza! multa bafta in continuare!

Multumesc, dar cum o duci tu? dormi bine? noaptea sau inca zombie esti (din intrebare)?

Eu daca dorm mai putin de 8 ore, sunt praf. asta e strange, avand in vedere ca toti cei din jurul meu dorm 5-6 ore laughing