Vesta albastru-inchis, camasa alba, cravata albastru deschis, pantaloni decenti/fusta decenta.
Culoarea albastru inchis usor spre mov. Avem sacou, vesta, sarafan, fusta(baietii pantaloni negri) si cravata.
Nu avem, ne inbracam in blugi si camasa de orice culoare, nu putem sa ne imbracam in altceva. AAAAA. si trebuie sa punem in piept o (nici nu stiu cum se numeste) pe care scrie numele scolii si clasa
Pai la noi bluzele sunt albe, carouri si albastru inchis (la fete). la baieti costumul e albastru inchis, camasa albastra cenusiu sau alba + cravata
Eu nu am uniforma dar se pare ca va trebui sa purtam un tricou sau o camasa alba si sacou negru!
Pai..trebuie sa purtam bluza sau tricou alb, cam atat dar daca nu purtam nu ne zice nimic
Nu avem uniforme da majoritatea arata asa : poti sa ai ce vrei tu ce bluza vrei, si ce pantaloni vrei..Numai ca pe deasupra este ceva ce trebuie sa o porti peste tricou\maieu si pantaloni e de culoare negru cu mov .La tine cum arata?
Noi la scoala avem uniforme foarte sexy. baietii poarta pantaloni cu guler si fetele poarta sutiene cu fermoar.
Striker14 întreabă: