Bună.
Trecutul este amintirea care încălzește chiar dacă nu este foc, prezentul este rampa de lansare pentru viitor.
Fiind o fire optimistă am realizat multe lucruri singură deși mulți nu credeau că am să reușesc.
O să arate din ce în ce mai bine: cu multe împliniri profesionale, financiare și chiar sentimentale.
Baftă.
Pa, pa.
Salut!
Pai in oarecare masura m-am gandit, vreau sa intru la un liceu bun. Vreau sa fac o facultate. Vreau sa ma bucur de viata la maxim, adica sa nu ma marit tanara, ca viata e scurta si trebuie traita!
Viitorul suna bine, spunea o reclama. Daca as gandi altfel, i-as da crezare lui Cioran; desi imi place tipul -e comic- prefer sa il las doar lecturat.
Viitorul meu? Nu stiu.Eu cred in destin! Pana acum nu pare prea promitator...insa cred ca peste cativa ani se poate intampla ceva neasteptat care sa-mi schimbe viata radical insa gandul asta nu ma lininstete deloc...eu voi fi tot precaut! E posibil ca adevarata viata sa inceapa abia la 30 de ani. dar eu ma voi bucura de ea inca de pe acum...incercand sa-mi stabilesc niste criterii, principii, teluri ...pe care sa le ating!
O intrebare... voi va cunoasteti si in viata reala? bro cu lia si pupimik.si altii de care nu-mi amintesc...sunteti o gasca?
Buna! Peste vreo cativa ani ma vad cu... o viata obisnuita...cu sot, copil, serviciu stabil.Insa pana atunci traiesc prezentul si ma bucur de el :d. bye