| AntiHero a întrebat:

Cum as putea incepe o conversatie pe facebook cu o fata pe care o plac? Nu as vrea sa fiu prea timid de exemplu "Salut, ce faci" dar nici prea indraznet gen " hey dragut-o" laughing.
Va rog sa ma ajutati, orice raspuns e bun;

8 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Daca ii vei spune "hey dragut-o", nu cred ca iti va raspunde. Daca ii vei spune "hey, draguto" poate iti va raspunde. Succesuri!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mai bine alege să fii timid, dacă trebuie să optezi între cele două variante.
Fiindcă, dacă îi spui "Hey, draguț-o" (!), ea îți va spune:
http://i.imgur.com/SnZ4GPi.png

Tind să cred că te-ai prins la ceea ce am vrut să spun.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Incearca sa gasesti ceva in comun si initiaza o conversatie.Gen are o poza la monument in Costinesti si ai si tu o poza acolo...Hey, ti-a placut la Costinesti? Si de aici se dezvolta subiectul.Nu stiu... ceva de genul

| CosminC86 a răspuns:

Mai bine incerci sa incepi o conversatie ducandu-te in parc sau in oras, nu pe site-ul ala mizerabil care e plin de cocalari analfabeti si mizerii.
P.S cand esti fata in fata cu ea, n-ai cum sa dai gres.

| digital7shady a răspuns:

"hei."apoi "ce faci? happy". Incearca, nu are de ce sa mearga decat daca nu te suporta.winking

| CryShiAtat a răspuns:

Dacă sunteţi în aceeaşi clasă o poţi întreba legat de o temă iar dacă nu sunteţi poţi să începi conversaţia salutând-o şi întrbând-o ce face. Dacă faci lurul ăsta nu înseamnă că eşti timid. happy

| AntiHero explică:

Da, sigur va vrea sa iasa cu mine in parc daca nici nu ne cunoastem. ¤_¤

| FazzaNica a răspuns:

Mai bine ar fi sa ramii mai timid putin, cei ce sunt prea indrazneti nu prea toti ii adora, ai discuta ceva de genul Hobby, timp liber, preferinte..Succesewinking