In primul rand trebuie sa ai incredere in tine, sa fii stapana pe tine in toate situatiile, sa nu raspunzi la provocari.Sa nu dai satisfactie nimanui chiar daca te doare, nu trebuie niciodata sa arati acest lucru, e semn de slabiciune. Sper ca ti-am fost de folos, eu asa am procedat in viata si nu am regretat.
Pai, in primul rand trebuie sa ai incredere in tine... daca nu ai nu stiu daca poti depasi momentele grele ale vietii.In al 2-lea rand trebuie sa fii mai realista...nu iti cere nimeni sa nu mai visezi din cand in cand... dar trebuie sa fim constienti ca viata e grea, e plina de hopuri si gropi, k oamenii sunt rai, ca nu exista viata perfecta...etc.Pentru a invata trebuie sa treci prin multe...multe palme vei primi de la viata si peste unele vei trece foarte greu.Viata e frumoasa daca stii sa te bucuri de ea...sa te multumesti cu ceea cea ai...
Sa fii sigura pe tine mereu. Sa inveti si sa te poti baza mereu pe cunostintele tale. Sa iti formezi un caracter frumos. Inconjoara-te de oameni de calitate. Cere sfaturi cind nu stii ce sa faci. Spune-ti ca poti orice!
Poi viata este o profesoara care ne da incontinuu lectii. din fiecare experienta invatam cate ceva, bun sau rau, frumos sau neplacut.Asa e viatatoti trecem prin multe momente grele, dar niciodata prin toate.Nu stii ce-ti rezerva viitorul.Fiecare sut in fund, e un pas inainte, nu? Dumnezeu iti da cat poti duce.si chiar aceste greutati te intaresc.Si in momentele alea trebuie sa gandesti f pozitiv, sa nu te lasi demoralizata.Lumea e rea, perversa, pe interes, N-o lasa sa te calce in picioare prin rautatiile ei.Bine,optimismul nu e o iesire la mal din marea de lacrimi, dar totusi, e drumul cel bun.Trebuie doar sa ai incredere in tine, sa-ti fixezi un tel, sa fii ambitioasa, si sa fii sigura ca va iesii si soarele pe strada ta.Nu esti singura care trece prin incercariile vietii.toti de confruntam cu fel si fel de probleme.Viata nu e ca un joc pe calculator, pe care-l reiei de la inceput ori de cate ori vrei.Nu.O viata avem, si nu trebuie sa o irosim, pentru ca timpul e scurt, si trebuie sa faci lucrurile care te fac sa te simti implinita, chiar daca primesti lovituri, gandeste-te ca ai facut-o pentru un zambet.Sunt multe de spus. Teoria ca teorie...conteaza ca si in viata de zi cu zi, sa fii realista, si sa lupti pentru scopurile tale, si sa nu te lasi prada rautatiilor.Arata ca in adancul sufletului esti o persoana puternica, dar care s-a impiedicat si are nevoie sa se ridice, si poate fi mai buna ca toti!
Viata uneori este dura. Important este sa nu te lasi doborata de nimic, sa ai incredere in tine, sa-ti spui mereu "nimic nu ma doboara, sunt cea mai tare, le arat eu lor". Sa-ti spui mereu cand iesi pe usa " sunt tanara, frumoasa, sexy, desteapa si o sa reusesc". Oricat te vor durea anumite incercari in viata, sa nu lasi pe nimeni sa te vada cu moralul la pamant, arata de fiecare data ca poti trece peste orice, iar asta te va face puternica. NU FACE NICIODATA COMPROMISURI< MAI ALES CU VIITORUL TAU!
Ca orce alta persoana de oice fel de sex trebiue sa ai in primul rand incredere in propile puteri nu lasa nici o persoana chiar daca iti e parinte sa te vada cu moralul la pamant ai incredere in Dumnezeu si toate incercerile vieti ti se vor pare niste jocuri de copii bazeazate pe propile forte si nu uita ca oricum esti nimeni nu are dreptul sa te judece si nu asculta de lumea rea pentru ca nimeni nu iti vrea binelestai cu fruntea sus orice s-ar intampla succes tuturor oamenilor care scriu pe acest site si oamenilor deprimati in general la tot poporul