Nu-l baga in seama, nu merita sa te razbuni cu toate stiim ca indiferenta doaree, si uneori chiar ff raw! lasa-l in pace.si nu-i da atentie ...pe de alta parte arata-i ca nu-ti pasa de cea ce face el...pwpw
Du-te peste el in casa cand doarme si taie-l cu un topor.
Doamnee ce intrebare cum sa te razbuni pe un baiat care a ras mereu de tine...pai si mie imi vine sa rad de tine ce o sa faci o sa te razbuni?
Intelegeam sa vrei sa te razbuni pe un om care chiar ti-a facut ceva rau... dar asa? Mai bine lasa tu gandurile astea de razbunare ca la cum gandesti o sa rada tot mai multi oameni de tine.
Ohoo...Pey sa incep): razi si tu de el, nu il baga in seama daca rade de tine, fa tot ce el detesta si nu uita sa zambesti malefic)...glumesc trateaza-l cu indiferenta app daca iti plac ideile nu ma supar daca imi dai fundita
Plastestei-o cu aceeasi moneda.Adica daca el a ras de tine gaseste si u motive sa razi de el.De ex:poti sa razi de vestimentatia lui.
Daca-i de aceiasi varsta cu tine, sau cat de cat apropiata, aranjaza-te frumos si da-te prin fata lui. Amageste-l, ispiteste-l, zambeste-i frumos. Cand vezi ca-ncep sa-i fuga ochii dupa tine, da-i papucii.
Fi indiferenta, indiferenta doare cel mai tare. Nui acorda importanta, chiar daca el incepe sa rada de tine fate ca nu a facut nimic, si ca nu iti pasa. El va inceta si isi va da seama ca practic ceea ce face nu te afecteaza.
Sa te prefaci ca esti indiferenta, se va satura, si o sa renunte... daca mai pui si tu paie pe foc... n-o sa inceteze!
pe mine ma facea unul cand aveam vreo 13 ani ...grasa...ba si nu eram grasa...eram mai plinuta... dar nu curgeau suncile pe mine...si plangeam ca fraiera, si am consumam ca nu aveam nici o putere in fata lui...pana cand mi-am zis ...sa vorbesca pana n-o mai putea...si a renuntat in scurt timp!
Spune-i asa " daca tot razi de mine-hai sa radem impreuna: tu de mine si eu de tine! (si arata-i ca de fapt nu-ti pasa, cand il vezi si nu rade de tine intreaba-l ce s-a intamplat cu el de nu mai rade de tine, e bolnav? ca tu il stiai mereu "zambitor"
Du-te, stai cu el, fa sex cu el si lasa-l, si razi de el ca l-ai penetrat si l-ai lasat
glumesc
eu zic sa il lasi in pace si sa iti vezi de treburile tale, daca el a fost prost, prost ramane si prost va fi
1 - ii tai cocoselul
2 - il faci de ras in fata prietenilor
3 - afli punctul lui slab si il lovesti acolo unde il doare
4 - ii faci pe toti sa creada ca e impotent
5 - ii faci pe toti sa creada ca e gay
6 - il omori cu bataia
7 - "indiferenta e crima perfecta"
8 - "razbunarea e ca o mancare ce trebuie servita rece"
Noh. amu vezi si tu ce faci
Rade cu un motiv? ca banuiesc ca nu s-a rotit o data si a zis "da, de tine o sa fac misto!" ori vrea sa iti atraga atentia, ori si tu i-ai facut lui ceva inainte.
Poi fi atenta daca ai avea vreun motiv sa crezi ca te-ar putea place cat de putin atunci da-i impresia ca ii placi stai cu el impreuna fa-l sa te iubeasca si apoi ii dai papucii si razi u de el
Depinde in ce fel a ras de tine. Dar pana la urma ce rezolvi daca te razbuni? O sa te simti mai bine, si ce? Daca atat il duce pe el capu de ce sa nu fi mai desteapta si sa il lasi cu prostia lui?
Simplu .umileste.l in public ...adica fa-te atragatoare pentru el. fa-l sa vrea sa fiti impreuna...si apoi da-l naibii, in mijlocul tuturor prietenilor lui ...Eu cand fac misto de un baiat care injura mult de P***a lui ii spun ca e frustrat ca o are mica ca de-aia sta tot cu ea in gura se simte prost si nu se mai ia de mine...si daca e bou si kontinua... il iau de par si il pun in genunchi... am facut cu cativa asa... e misto sa vezi un limbric cum sta in genunchi
Indiferenta este lucrul care doare cel mai tare.Crede-ma si eu a trebuit sa ma razbun.Am fost in aceeasi situatie. L-am ignorat si l-am tratat cu indiferenta. L-a durut si s-a cumintit.
Fa-l sa creada ca iti place foarte mult de el, daca ai o prietena foarte buna ar fi genial te-ar putea ajuta; putina vrajeala, ii dai intalnire si nu te duci, insa trebuie sa il minti vreo 2-3 saptamani sa puna botul dupa care te poti amuza de fraier
In primul rand... razbunarea e arma prostului, si daca tot tii neaparat sa ii intorci " favoarea", ignora-l. Ignoranta ta o sa il doara
Cea mai buna cale de a te razbuna este propriul tau succes!
Nu numai ca il va durea, dar isi va fi dorit sa nu fi ras niciodata de tine! E pe termen lung dar merita!
Sunt in aceeasi situatie si n-am idee ce sa fac. El e un baiat care se crede ca le poate avea pe toate si asta o demonstreaza doar in public, in realitate deja am aflat ca deja de un an fuge dupa o fata pe care sustine ca o iubeste dar ea e indiferenta. Mie mi-a placut de el foarte tare, iar el mia aratat indiferenta totala in fata lumii, sustinind ca nul merit...
Ignoral nu il mai baga in seama si va suferi mai mult ca tine cand a ras de tine...Incearca sa fi rea si indiferenta cu multi baieti care merita.Mult succes PWP
alexandra28ale întreabă:
alexandra28ale întreabă: