De obicei cand se intampla asta, ori e din cauza ca te place, ori ca si-a gasit pe cineva. Am avut prieteni foarte foarte buni cu care am pierdut legatura si am patit la fel. Cauza a fost, ulterior... mi-a recunoscut ca de fapt ma placea si ca din cauza a fost distantarea. Eu nestiind atunci. Deci ma gandesc ca ori asta e motivul, ori ca si a facut iubita si o deranjeaza daca vorbeste cu tine. Altceva nu vad. nu imi dau seama. Oricum, am renuntat la acea prietenie. Fie ea de aproape sau din departare. O prietenie pe care ai format o in mintea ta intr-un anumit fel. nu mai e aceeasi daca se schimba. Asa ca nu se mai merita decat asa. cu gandul ca na. A fost mai de demult.
"Prieten" a fost generalizat. In cazul de fata e un cuplu, un el si o ea de care m-am distantat, amandoi distantandu-se fata de mine, nu doar el
Pai nu ai specificat asta de la inceput! Daca v ati distantat aia e. Nu mai castigi nimic decat daca vine de la sine. Nu stiu cum de nu vedeti logica. Daca el/ea nu mai da semne de dor, de implicare. ce mai poti sa faci? Ori sa te implici tu prea mult si la un moment dat sa devina un stres pentru celalalt, ori invers, ceea ce nu duce nicaieri. Dar din pct meu de vedere un baiat care te iubeste, se intereseaza de tine orice ar fi! Si punct. Nu conteaza cand, cum si in ce fel.