Nu exista nimic altceva in afara de mancat sanatos in deficit caloric + miscare. Nu poti slabi prin alte metode.
Nu tine diete, slabesti rapid ca te infometezi, apoi pui triplu cand incepi sa mananci normal.
Grasimea nu se elimina pe zone, cand slabesti, dai de peste tot jos.
Slabeste sanatos ca este de durata
Trebuie să faci sport! Efort fizic= alergat în parc!
ia-ți o sticlă de apă lângă tine, se poate să țise facă sete între timp ce alergi, sau după ce ai terminat de alergat, este enorm de important săne hidratăm! noi ca oamenii eliminăm multă apă din corpul, nostru, organismul nostru, metabolismul nostru, chiar și când nu face efort deloc tot eliminăm o cantitate semnificativă de mare! din corpul nostru.
Mâncare!
Mănâncă cu porția, făți un program de masă, și Mănâncă la ora exactă! este enorm de important! după o anumită oră nu mai mânca deloc! eu după ora 5 nu mai mănâncă nimic! Las corpul să-și facă treaba lui!
Eu nu-ți interzic ce să mănânci dacă ție țise face poftă de o ciocolată de un cips, sau prăjitură poți mânca dacă tu dorești și țise face poftă! Dar ca să ști că nu-i bine să mănânci exagerat dulciuri poți să-ți faci rău sănătăți tale!
Orice grăsime! se eliminăm prin efort fizic, eu cel mai mult alerg și sunt atent la ce mănâncă și după ora 5 nu mai mănâncă nimic chiar deca mise face poftă de ceva dulce mă abțin, și nu mănânc nimic, mai mănâncă o ultima masă înainte de 5! Sa fie 2 le zi! Bine că mai mănâncă și fructe! Apă de la magazin, beau si apă de la robinet!
nyoentox2002 întreabă: