| Luori a întrebat:

Cum as putea scapa de amintiri? nu stiu cum sa incep, da`. am stat doar 9 luni cu el.Desi stiam ca nu este bine ne-am facut planuri pentru toata viata[ in care am crezut E-N-O-R-M ], cred ca stim totu` unul despre celalalt .imi stie toate "cicatricile "straight face. a ajuns sa fie mai presus de D-zeusad.sigh
din cauza ca sufeream aman2, eu am renuntat.nu puteam sa il vad ca sufera sad au fost multe probleme[parintii etc.] am facut pentru acest baiat TOT si in aceasta relatie mi-am pus toate sperantele si tot ce aveam mai bun sad
ce as putea sa fac ca sa nu mai fiu asa[sau sa nu ma mai simt de parca as fi distrus un vis, o viatastraight face ]. desi stiu si inima imi stie ca nu mai vine si ca nu o sa mai fim impreuna niciodata :-

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Te inteleg perfect crede`ma.Si eu sunt cu prietenul meu de 9 luni si til la el enorm, daca ne-am desparti mas simti la fel ca tine.Si noi am trecut prin multe, o parte din fam lui nu ma accepta, dar de asta nu ne-am despartit. e greu dar mergem mai departe. vreau sa iti spun ca si el zicea ca nu se mai intoarce niciodata de unde a plecat, si ca niciodata nu s`a intors. dar am avut si mici despartiri in care chiar daca a fost vina mea, chiar daca a fost a lui, s`a intors. daca tine la tine, ai sa vezi ca o sa te caute, sau macar sa va baga cu tine in vorba.cat despre tine, daca ai renuntzat la el, pentru a fi fericit, se vede ca il iubesti, doar ca tie nu iti este bine asa.totusi gandeste`te cand te simteai mai bine? Cand erai cu el, sau acum fara el? Poti incerca sa vb si tu cu el, sa-i spui ca nu trebuia sa faci asta, iar daca ve`ti relua relatia nu mai bagati in seama lumea.Lumea e rea, si nu`ti vrea binele decat pana le e lor bine.Muult succes iti doresc, si toate fericirea din lumea.Nu uita ca speranta nu moare niciodata.

te-am kiss

3 răspunsuri:
| Luori explică:

Faza este ca... am refuzat sa ma "combin"pana acum cu vreo 3 baiet. ia` in oras nici nu mai pot iesi parca sad

| Luori explică:

Baieti [sc]

| LoryM22 a răspuns:

Cel mai bine este sa-ti ocupi timpul cu altceva, sa incerci sa iesi in oras cu prietenii sa cunosti noi persoane, stiu ca este greu mai ales ca il iubesti enorm, dar nu exista cale de impacare, nu trebuie sa stati despartiti doar din cauza unor plobleme legate de familia lui, poate vor intelege pana la urma ca va iubiti mult, daca a fost si el de acord cu despartinrea inseamna ca nu era chiar asa cum ai crezut si poate a fost interesat de alticneva si cu tine era altfel, s-a schimbat, s-a racit si s-a legat de ceva ca s ava despartiti.imi pare rau, te autodistrugi daca mai stai in sarea asta, ia niste calmante si dormi mai mult ca o sa-ti distrugi psihicul, nu se merita sa stai asa daca tot nu se mai rezolva nimic.