anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum asi putea ramine insarcinata? Incerc de 6 luni si inca nu am reusit desi nu am un ciclu regulat? Voi ptea ramane insarcinata?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Se poate vorbi despre o sterilitate a cuplului după o perioadă de 1.6 - 2 ani în care nu s-a aplicat nicio metodă contraceptivă.
Numai atunci trebuie făcute dozările hormonale și spermogramă.
Până atunci, multă relaxare și dragoste feroce!
Pa, pa.

| Munchkin a răspuns:

Bună! Păi încearcă să faci sex după 2 săptămâni de la ultima menstruţie (numărătoarea începând din prima zi de menstruaţie). Sau, dacă ştii cum să îţi calculezi ovulaţia, cu 2 zile înainte de ovulaţie. Baftă!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faptul ca ai ciclul neregulat poate fi cauza pentru care nu ai ramas insarcinata.
Iti sugerez sa te duci neaparat cat mai repede la ginecolog pentru a stabili cauza acestei probleme. Ia-l si pe partenerul tau pentru o spermogrma (e singurainvestigatie care i se face lui, e simpla, nedureroasa, neinvaziva si e prima care se face).
Ginecologul o sa-ti faca mai multe analiz, ecografii, etc. In cursul acestora iti sugerez sa iti cumperi de la farmacie teste de ovulatie si sa le faci incepand cam din ziua a opta (numarand din prima zi de sangerare). In ziua in care testul se pozitiveaza, e ovulatia si fertilitatea e maxima.

| Darry a răspuns:

Incearca sa iei Duphaston(pentru reglarea menstruatiei) 1/zi, incepand din ziua a 15 a de la menstruatie...eu asa am ramas.

...BAFTA...

| Dan a răspuns:

Succes! Si nu mai fi ingrijorata totul se rezolva acum, avem medicina avansata si buna.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

O sa ramai. Incearca sa nu te mai stresezi din cauza asta si sa lasi lucrurile sa vina de la sine. Puteti merge la medic pentru niste teste (cele spuse de legiuitoarea) sa vedeti daca aveti vreo problema medicala. Multa sanatate!