anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati caracteriza o fosta colega care ii indeamna pe noii vostri colegi sa se poarte si ei urat cu voi ca sa va faca sa plecati si de la acest nou loc de munca? Dupa ce ati crezut ca ati scapat de pacoste odata cu plecarea asta.
Sa zicem ca acesti colegi sunt prieteni cu fosta voastra colega si sefa iar aceasta fosta sefa incearca sa se razbune pe voi prin ei, pentru anumite adevaruri pe care le-ati spus despre fostul loc de munca.De ce ar fi asa de curioasa si de razbunatoare? De parca ar vrea sa va distruga psihic prin noii colegi ca o continuare a ceea ce facea ea cand lucrati cu ea la fostul job.Acesti colegi, pentru ca ii sunt prieteni, se comporta urat si ei sfatuiti chiar de ea cum sa procedeze.
Ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Cred ca suferi de mania persecutiei.

| mgtow a răspuns (pentru Kaℓi):

Poate sa emigreze, cred ca in Romania toti o trateaza drept betty cea urata ca in serialu ala care o ia pe aia la misto si rad de ea. Apeleaza la EURES la ajofm si sigur va fi mai bine printre straini numa sa stii ceva engleza macar 100 de cuvinte nu 2 cum zic multi ca stiu si nu au habar nici sa zica un cuvant (i-am zis tipei cu intrebarea de eures)

| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

Deloc! am de-a face cu acest gen de persoane! crede-ma, exista si sunt odioase!

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Nu e obligatoriu sa raspunzi la intrebarile care nu-ti plac. Poti sa ocolesti userul "annemarie07".Nu-ti place persoana, abtine-te!

| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

Citeste povestea din articolul asta, duduie!
http://www.juridice.ro/......munca.html
Da,ideea e asa cum spui si tu.Sa fiu scoasa drept un om "prea sensibil".Ca sa nu zic altfel! Rautatea umana e mai mare decat a unei haite de caini flamanzi.