| SomeoneAround0 a întrebat:

Cum ati caracteriza o persoana ca aceasta?
Cunosc o persoana apropriata care niciodata nu incearca sa intre in competitii cu ceilalti, respecta opiniile tuturor chiar daca ea are una diferita, nu incearca sa le inspire altora sentimente precum ciuda sau superioritate si niciodata nu se frustreaza pe anumite fapte, pentru ca ea stie de fapt adevarul si nu are de gand sa demonstreze daca nimeni nu e dispus sa observe mai intai. De altfel, e genul de persoana care accepta ca orice lucru are un sfarsit si nimic nu dureaza prea mult. Nu se baga in treburile celorlalti si nici nu vrea sa se faca observata. E tacuta. Nu trage de persoane pentru a o aprecia si nici nu e cicalitoare daca nu e bagata in seama. E ceva de genul "daca e sa fie, o sa fie. Daca nu, asta e."
Din ce mi-a spus ea si ce am observat, ii place sa scrie, sa citeasca in majoritatea timpului si sa deseneze. Iubeste arta. E atrasa de lucrurile psihologice. Ii place sa discute chestii mai "deep" cand e nevoie si sa observe natura.
Dar are momente cand e rigida, isi schimba comportamentul foarte repede si uneori e atat de distanta si nimeni nu intelege de ce. Sunt zile cand nu comunica cu nimeni si se inchide pur si simplu in casa. Ea e deja o persoana inchisa in sine, de asta nu stiu ce sa spun. Acum e glumeata, in secunda urmatoare e respingatoare.
Toata lumea spune ca e complicata si imposibil de inteles, insa eu nu stiu ce sa afirm despre ea. Se infurie repede desi nu o arata si spune o gramada de lucruri care au reusit sa o streseze mereu, desi ea nu a aratat si s-a comportat perfect natural. Lumea se cam fereste de ea pentru ca toti spun ca e aroganta, cu 2 fete si ca e narcisista, incercand sa arate ca e mai inteligenta decat toti. Desi eu nu cred asta.

Voi ce credeti? Eu asa cum am mai spus, nu stiu sigur ce sa afirm si chiar e o persoana apropriata la care tin.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"chiar e o persoana apropriata la care tin"

tu nu o să poți avea o opinie obiectivă despre persoana în cauza. Cei care o cunosc și interacționeaza cu ea se pot exprima in cunoștință de cauză, nu cei de pe TPU.

| Holiday a răspuns:

Din descriere pare genul de persoana de care trebuie sa te feresti.

| CdeMetal a răspuns:

Dupa mine e o persoana inteligenta si bipolara, dar nu pot spune mai multe pentru ca nu cunosc persoana.