anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ați caracteriza o persoană care vrea să învețe repede din prima, să fie eficientă, să nu greșească deloc și care se "consumă" atunci când greșește, chiar dacă greșeala e măruntă?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

O persoană perfectionista, ambițioasă, dornică să fie bun in ceea ce face, dornică să ajute sa fie eficient si apreciat pe buna dreptate pentru munca si implicarea sa.

7 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

"sa nu greseasca deloc", e trasatura negativa adica sunt persoane perfectioniste. E trasatura negativa pentru ca asta ii aduce suferinta in viata pentru ca nu prea se poate sa nu greseasca deloc.

Aia cu sa invete din prima si sa fie eficienta nu e rau, e foarte bine, ca daca faci asa, ai o viata mai buna. Doar sa poata face asta, ca daca nu poate, iar nu e bine.
Si asa era un coleg de facultate al prietenului meu, asta al meu se chinuia sa invete, avea zile grele.
Celalalt invata f usor, avea note f mari, avea timp liber mult si nu avea treaba.

| sofisis a răspuns:

Prea stresata...

| oglindasultanului a răspuns:

Eu ca fata, am un tata oribil care mi-a dat aceasta educatie prin scandaluri exagerate si limitata de reguli.

| Nirvanaaa a răspuns:

Prea perfecționistă. E cam greșit sa fii obsedat sa faci totul perfect din prima ca poți capătă o anxietate născuta din faptul ca simți ca nu poți controla lucrurile.

| SharpEagle a răspuns:

Comoda, narcisista (si eventual neurotica pe deasupra, posibil si cu sindrom obsesiv-compulsiv), anxioasa (dar asta vine ca apanaj al neuroticismului si narcisismului, in special narcisismul vulnerabil).

| Pnin a răspuns:

Perfectionista.

| MotanulAlbastru a răspuns:

Enervanta.