anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati defini personalitatea cuiva atras de lucrurile (flori, haine, tablouri, etc) multicolore iar acele culori sa fie vii, puternice, ca in exemplul de mai jos:
https://images.app.goo.gl/4zeixM8RVERfXw7a9

?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Copilaresc. Copiilor le plac culorile vii, puternice.

11 răspunsuri:
| Strwberrs a răspuns:

Ei bine, o definesc o persoana cu "chef de viata". Sincera sa fiu, acele culori sunt "nebune" happy sa zicem asa, dar prefer sa vad niste oameni care au culoare in viata lor, decat sa vad oameni care vad doar negru si alb peste tot, indiferent cat de frumoasa este viata.
Mi se par niste culori foarte dragute, dar prea preahappy
Raspuns castigator?happy

| LordCristobal a răspuns:

Culorile alea se potrivesc pentru o personalitate extrovertita, dinamica si in general foarte activa.

| Florazul15 a răspuns:

Un om plin de viata

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am o parere buna despre persoanele care sunt atrase de culorile vii, dar imaginea aia mi se pare un magnet pentru visatori.
E un kitsch gras.

| foxsilver a răspuns:

Cred ca o astfel de persoana poate fi caracterizata ca fiind plina de viata, libera in gandire dar, totodata romantica (a se vedea caracteristiceile curentului romantic in cultura), si nu in ultimul rand, un om ce are forta de a transmite emotii.

Răspuns utilizator avertizat
| Flo79 a răspuns:

Salut, din punctual meu de vedere florile da un sens de liberate, magie, lupta continua cu elementele. Traspune tu in plan uman.

| MihaelaDart a răspuns:

O persoana plina de viata, fericita, ambitioasa, deschisa la suflet, sufletista, iubitoare de frumos.

| XBiaXXPRoX a răspuns:

Stie sa isi petreaca viata frumos, cat timp o mai are

| Celestina003 a răspuns:

Pot descrie acesta persoană, arognata, egoistă, serioasă... și atenta la detalii!

| Jual12 a răspuns:

Cel mai probabil ar avea vreo înclinație artistică (ori că își dă sau nu seama de asta). Toți artiștii din istorie au avut așa ceva.